Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Αυξημένη κίνηση του Πάσχα στην Εγνατία Οδό – Δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα αναμένονται στα διόδια Πολυμύλου

Αυξημένη κίνηση του Πάσχα στην Εγνατία Οδό – Δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα αναμένονται στα διόδια Πολυμύλου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Αύξηση παρουσιάζει από την Μ. Πέμπτη η κίνηση στην Εγνατία οδό, αναμένεται κορύφωση την Μ. Παρασκευή, ενώ σε αυξημένα επίπεδα θα βρίσκεται και το Μ. Σάββατο, καθώς πολλοί είναι οι ταξιδιώτες που μετακινούνται για την μεγάλη γιορτή του Πάσχα.

Η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη κίνηση των ημερών και ο κόσμος να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό του. «Οι Ομάδες Άμεσης Επέμβασης βρίσκονται σε επιφυλακή και κινούνται αδιάκοπα στο οδικό δίκτυο όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τις υπηρεσίες της Τροχαίας», δήλωσε στον «e-ptolemeo» ο Προϊστάμενος Συντήρησης και Λειτουργίας της Εγνατίας Οδού, Μιλτιάδης Μπούγαλης. Βεβαίως, στοιχεία δεν υπάρχουν ακόμη για την φετινή έξοδο του Πάσχα, ωστόσο, εκτιμά ότι «η κίνηση θα κυμανθεί περίπου στα περσινά επίπεδα».

Να σημειωθεί ότι πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο πέρασαν από τα διόδια του Πολυμύλου 13.000 – 14.000 αυτοκίνητα την Μ. Πέμπτη και ισάριθμα αυτοκίνητα πέρασαν την  Μ. Παρασκευή. Περισσότερο αυξημένη ήταν η κίνηση πέρυσι την Δευτέρα του Πάσχα για την επιστροφή των εκδρομέων, καθώς από τα διόδια του Πολυμύλου είχαν περάσει 18.000 αυτοκίνητα. Αυτό συνέβη επειδή η επιστροφή έγινε ουσιαστικά σε μία ημέρα, ενώ η άφιξη ήταν σταδιακή. Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και φέτος, γι’ αυτό οι υπεύθυνοι της Εγνατίας Οδού Α.Ε. συνιστούν στους ταξιδιώτες να είναι οπλισμένοι με υπομονή, γιατί θα παρατηρηθούν κάποιες καθυστερήσεις στα διόδια, κυρίως την Δευτέρα του Πάσχα. Η βασική σύσταση που κάνουν βεβαίως, σε όλους τους οδηγούς, τόσο οι υπεύθυνοι της Εγνατίας Οδού Α.Ε. όσο και η Τροχαία, είναι ότι χρειάζεται αυξημένη προσοχή στο δρόμο, να μην οδηγούν εάν έχουν καταναλώσει αλκοόλ και να μη μιλούν στο κινητό κατά την οδήγηση, ενώ πρέπει να τηρούν απαρέγκλιτα τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Θεωρείται επίσης αυτονόητο ότι πριν από το ταξίδι απαιτείται έλεγχος και συντήρηση του αυτοκινήτου. Όλα αυτά για να γιορτάσουν όλοι το Πάσχα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να επιστρέψουν ασφαλείς.

Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας