Αρχική > Παραπολιτικά > ‘‘Αφωνία’’ στην ψήφιση του προϋπολογισμού από όλες τις παρατάξεις στο ΔΣ Εορδαίας – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 27/12/2017

‘‘Αφωνία’’ στην ψήφιση του προϋπολογισμού από όλες τις παρατάξεις στο ΔΣ Εορδαίας – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 27/12/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Είναι γνωστό, ότι η συζήτηση επί του προϋπολογισμού, είναι η πλέον κορυφαία πράξη για τον Δήμο και γι αυτό ο νόμος ορίζει, να γίνεται ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μόνο θέμα το παραπάνω.

Στην εφετεινή συνεδρίαση (προχθές) με έκπληξη παρακολουθήσαμε ότι το σοβαρό θέμα του  προϋπολογισμού δεν αντιμετωπίσθηκε με την ανάλογη σοβαρότητα και προετοιμασία από όλες τις πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παλαιότερα η κορυφαία αυτή συνεδρίαση κρατούσε 4 και 5 ώρες, με τοποθετήσεις – εισηγήσεις – ερωτήσεις – παρατηρήσεις από όλους σχεδόν τους συμβούλους και προπάντων από τους αρχηγούς όλων των παρατάξεων και ιδιαιτέρως της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εφέτος, μετά την εμπεριστατωμένη εισήγηση του Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρη Τσίπρα, και τις διευκρινήσεις της Οικονομικής Υπηρεσίες από την Λίνα Σπανίδου, τον λόγο έλαβαν μόνον, ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Θεοδοσιάδης και Αντωνία Χόλμπα.

Οι υπόλοιποι και προπάντων  οι αρχηγοί των συνδυασμών της Αντιπολίτευσης ‘’άκρα του τάφου σιωπή’’.

Και παρά το γεγονός ότι δεν τοποθετήθηκαν, στην ψηφοφορία καταψήφισαν τον προϋπολογισμό του Δήμου, χωρίς να μάθουμε τι απόψεις έχουν.

Ο αείμνηστος συμπολίτης μας Κώστας Τζαβέλας, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, σε αντίστοιχη περίπτωση προ εικοσαετίας περίπου είχε δηλώσει το  εξής αμίμητο:

«Εδώ μέσα, κάποιοι παίζουν τους Δημοτικούς Συμβούλους».

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team