Αρχική > Slider > Αφιερωμένη στην Τρίτη ηλικία, η ετήσια εκδρομή του Φυσιολατρικού Ομίλου Κομνηνών «Φίλοι του βουνού» – Σε Γρεβενά και Μέτσοβο

Αφιερωμένη στην Τρίτη ηλικία, η ετήσια εκδρομή του Φυσιολατρικού Ομίλου Κομνηνών «Φίλοι του βουνού» – Σε Γρεβενά και Μέτσοβο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κομνηνών «Φίλοι του βουνού» στις 15 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποίησε την ετήσια εκδρομή του, που ήταν αφιερωμένη στην Τρίτη ηλικία.

Περισσότερα από 40 άτομα, ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής από τα Κομνηνά με πρώτο προορισμό τη Μηλιά Γρεβενών, όπου επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (παλαιοντολογικό), με τα θαυμάσια ευρήματα κυρίως τους χαυλιόδοντες από  τους μεγαλύτερους στον κόσμο.

Ακολούθησε η δεύτερη στάση στην Πόλη των Γρεβενών για μία μικρή βόλτα και καφέ, ενώ οι εκδρομείς όταν έφτασαν  στο Μέτσοβο γοητεύτηκαν από τη φύση και τον παραδοσιακό οικισμό, με τα μαγαζάκια και τις ταβέρνες. Επισκέφθηκαν την πανέμορφη Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, ξεναγήθηκαν στο  Μουσείο Αβέρωφ και την Πινακοθήκη απολαμβάνοντας το περπάτημα στα στενά του Μετσόβου.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες στην εκδρομή αφού γεύθηκαν τα νόστιμα ψητά στα γραφικά ταβερνάκια,  επισκέφθηκαν την εμποροπανήγυρη των Γρεβενών και αργά το απόγευμα αναχώρησαν για το χωριό ικανοποιημένοι όπως πάντα, ευχόμενοι να συνεχίσει ο Όμιλος την αξιόλογη πρωτοβουλία του και στα   επόμενα χρόνια.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου