Αρχική > Slider > To αφιέρωμα του epixeiro.gr στον Πτολεμαϊδιώτη Νίκο Σιδηρόπουλο που διαπρέπει στην Βρετανία, και την εταιρία του, BleMobile

To αφιέρωμα του epixeiro.gr στον Πτολεμαϊδιώτη Νίκο Σιδηρόπουλο που διαπρέπει στην Βρετανία, και την εταιρία του, BleMobile

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο Νίκος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε το 1978 και σπούδασε στην Ελλάδα MME και επικοινωνία. Το 2001 βρέθηκε στο Cradiff της Ουαλίας για σπουδές Πληροφορικής όπου και ίδρυσε την εταιρία τηλεπικοινωνιών SidNet Telecoms. Το 2009 ίδρυσε εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα ενώ εδώ και δύο χρόνια μετέφερε την επιχείρηση στη Βρετανία. Ο Νίκος μίλησε στο epixeiro.gr για την BleMobile, την ελληνική εταιρία τηλεπικοινωνιών που διαπρέπει στην Βρετανία.

Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς, από ποιους και γιατί δημιουργήθηκε η BleMobile και ποιος  ο σκοπός της;

Η Ble αποτελεί τη συνέχεια της εταιρίας τηλεπικοινωνιών SidNet Telecoms που δημιούργησα το 2002 με έδρα το Cardiff της Ουαλίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου ως Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών εκείνη την περίοδο ξεκίνησα δειλά-δειλά την δημιουργία πρωτοποριακών για την εποχή υπηρεσιών όπως η πλατφόρμα τηλεφωνίας μέσω internet voice over ip, η πρόσβαση στο διαδίκτυο εκείνη την εποχή αρχικά με συνδέσεις dial up και εν συνεχεία ADSL.

Μάλιστα το 2007 η εταιρία είχε καταφέρει να διακριθεί από τον βρετανικό κρατικό φορέα Ιnternet Provider Association κερδίζοντας μια από τις 5 θέσεις ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρίες πληροφορικής.

Η Ble έχοντας ως background αυτή τη 15ετή εμπειρία μας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως ADSL και Fibre συνδέσεις για εταιρίες και ιδιώτες, σταθερή τηλεφωνία, υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών για εταιρίες όπως φιλοξενία ιστοσελίδων και άλλα. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη δική μας κινητή τηλεφωνία με ανταγωνιστικές χρεώσεις και άλλα πλεονεκτήματα.

Κάθε κράτος που σέβεται τους πολίτες του οφείλει να βοηθά τον ιδιωτικό τομέα που είναι ο βραχίονας της οικονομίας –Νίκος Σιδηρόπουλος-

Ποια ήταν η ιδέα, η έμπνευση πίσω από την δημιουργία;

Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε μια εταιρία χωρίς «ψηλά γράμματα» και κρυφές χρεώσεις. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και καινοτόμες υπηρεσίες.

Ποιο είναι τα ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα;

Ένα από τα βασικά μας πλεονεκτήματα είναι ότι προσφέρουμε στα πακέτα σταθερής και ίντερνετ μηνιαίο συμβόλαιο χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις για τον πελάτη. Έχοντας ξεκάθαρες χρεώσεις, αξιόπιστο δίκτυο χτίζουμε αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή κερδίζοντας έτσι αργά αλλά σταθερά μερίδιο στην αγορά της Βρετανίας.

Επιπλέον παρέχουμε συνδυαστικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και εταιρίες με σημαντικές εκπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ…..

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team