Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Άδωνις Γεωργιάδης στο Top Channel: «Κανένας δεν θέλει να αδικήσει την Κοζάνη-Είμαστε μαζί σας μέχρι το τέλος»

Άδωνις Γεωργιάδης στο Top Channel: «Κανένας δεν θέλει να αδικήσει την Κοζάνη-Είμαστε μαζί σας μέχρι το τέλος»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στο Top Channel και την εκπομπή «Μια εβδομάδα Ένα Σάββατο», μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Κοζάνη έχει δεχθεί ζημία. Αν με κάποιο τρόπο αυτό δεν λυθεί σύντομα προφανώς θα αποτελέσει ειδικής μελέτης. Απολύτως αναγνωρίζω ότι η Κοζάνη έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Το μήνυμά μου είναι τηρήστε τα μέτρα όσο μπορείτε. Λόγω της ιδιαιτερότητας της πανδημίας στην Κοζάνη θα έπρεπε οι ίδιοι να είστε πιο αυστηροί. Θα βγάλουμε κάποιο ειδικό πρόγραμμα δράσης, για αυτό γίνεται η σημερινή συνάντηση. Είμαστε μαζί σας μέχρι το τέλος».

Για το άνοιγμα των καταστημάτων, είπε ότι εν ώρα κρίσης αυτά τα λόγια δεν είναι παραγωγικά. «Δεν είναι παραγωγική συζήτηση να ανοίξουν τα μαγαζιά. Κανένας δεν θέλει να αδικήσει την Κοζάνη. Έχουμε ασχοληθεί περισσότερο με την Κοζάνη. Σταματήστε να λέτε ότι δεν ενδιαφερθήκαμε για την Κοζάνη. Ασχοληθήκαμε και μάλιστα πολύ. Μην το λέτε αυτό, ντροπή σας».

Προσέθεσε, πως δεν κατηγόρησε τους Κοζανίτες ότι είναι αυτοί οι παραβατικοί, λέγοντας πως δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που ειδικά βλάπτει την Κοζάνη.

Είπε, επίσης, ότι όποτε τον ζήτησε κάποιος παράγοντας της Κοζάνης ήταν εκεί και τόνισε πως αναφορικά με τις πρωινές δηλώσεις του, δεν ήταν η πρόθεσή του να θίξει τους Κοζανίτες (σημειώνουμε ότι μεταξύ άλλων ο υπουργός ανέφερε το πρωί πως: «Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι σχεδόν κανείς εκεί δεν τηρεί τα μέτρα. Δε μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση! Είναι φαινόμενο η Κοζάνη, τους παρακαλώ να βοηθήσουν να φύγει η πανδημία από την πόλη τους». Η εν λόγω τοποθέτηση προκάλεσε αντιδράσεις).

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων – ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος έως 15 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, Πρώτα από όλα θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη! Με πίστη, ...