Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Α.Ε.Π. Κοζάνης: Έτοιμο το Δ.Α.Κ. για τη Football League

Α.Ε.Π. Κοζάνης: Έτοιμο το Δ.Α.Κ. για τη Football League

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πανέτοιμο το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο να φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΠ Κοζάνης στη FootballLeague που όλα δείχνουν ότι ξεκινάει στα μέσα Μαρτίου.

Σε συνάντηση εκπροσώπων της Διοίκησης της ΑΕΠ Κοζάνης κ.κ. Νίκου Μάλλιαρη, Δημήτρη Κουσίδη και Παναγιώτη Κάτανα με τον Πρόεδρο του Ο.Α.Π.Ν. κ. Ζήση Μάρα και τον Διευθυντή του Δ.Α.Κ. κ. Χρήστο Τοπάλη, διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι και οι εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. είναι έτοιμοι να καλύψουν τα προαπαιτούμενα για την διεξαγωγή αγώνων επαγγελματικής κατηγορίας.

Οι εκπρόσωποι της ΑΕΠ Κοζάνης επισκέφθηκαν όλους τους χώρους του Δ.Α.Κ. που θα χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια αθλητών και διαιτητών, αίθουσα τύπου, δημοσιογραφικά θεωρία, αίθουσα αντιντόπινγκ κοντρόλ και τον αγωνιστικό χώρο. Η άψογη κατάσταση τους, ικανοποίησε τους ανθρώπους μας οι οποίοι ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τους κ.κ. Μάρα και Τοπάλη για την ετοιμότητα τους.

Ιδιαίτερη ανάλυση έγινε για την ανάγκη πλήρους εφαρμογής του υποχρεωτικού υγειονομικού πρωτοκόλλου για την διεξαγωγή των αγώνων και τον τρόπο που η εφαρμογή του θα διασφαλίσει την υγεία όλων των εμπλεκομένων στην διεξαγωγή αγώνων για την Football League.

Ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων της ΑΕΠ Κοζάνης, κ. Παναγιώτης Κάτανας, ανέφερε Είμαστε περήφανοι που θα εκπροσωπήσουμε φέτος την Κοζάνη και τη Δυτική Μακεδονία σε επαγγελματική κατηγορία και χαρούμενοι γιατί διαπιστώσαμε την ετοιμότητα του Δ.Α.Κ. για την διεξαγωγή αγώνων ανώτερης κατηγορίας, εν μέσω πανδημίας. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μάρα και τον κ. Τοπάλη και όλους τους εργαζομένους του Δ.Α.Κ. για την προετοιμασία του γηπέδου και ελπίζουμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.”

 

Πηγή; Aepfc.gr

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ανανεωτική Κίνηση Αθλημάτων ΣΕΓΑΣ – Οι υποψήφιοι στις επερχόμενες αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Ανανεωτική Κίνηση Αθλημάτων ΣΕΓΑΣ (ΑΚΑΣ) με ιδιαίτερη ικανοποίηση και περηφάνια ανακοινώνει τους υποψηφίους που θα υποστηρίξει στις επερχόμενες ...