Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > 4 Φορτηγάκια (τύπου 4Χ4) απέκτησε ο Δήμος Εορδαίας, κατόπιν παραχώρησης τους από το Λ.Κ.Δ.Μ.

4 Φορτηγάκια (τύπου 4Χ4) απέκτησε ο Δήμος Εορδαίας, κατόπιν παραχώρησης τους από το Λ.Κ.Δ.Μ.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Έπειτα από αίτημα προς τη διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας παραχωρήθηκαν στο Δήμο Εορδαίας 4 μεταχειρισμένα φορτηγάκια (τύπου 4Χ4), ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τον στόλο των οχημάτων του και συμβάλλοντας στην προσπάθεια της αναβάθμισης των υπηρεσιών του δήμου προς του πολίτες.

Τα οχήματα παρελήφθησαν παρουσία του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά και του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου Χρήστου Κεσκερίδη.

Ο Δήμος Εορδαίας θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς τη Δ.Ε.Η Α.Ε. και ειδικότερα προς τους: Γιώργο Στάσση Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Σοφία ΔήμτσαΔιευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας, Δημήτρη Μετικάνη Γενικό Διευθυντή Λιγνιτικής Παραγωγής και Αντώνη Νίκου Διευθυντή Λιγνιτικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.

Με την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα του Δήμου Εορδαίας και την παραχώρηση των συγκεκριμένων οχημάτων, απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι η Δ.Ε.Η. Α.Ε. παραμένει ένας από τους βασικότερους αρωγούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχοντας συνεχή διάθεση προσφοράς και έντονη κοινωνική ευαισθησία προς την τοπική κοινωνία της περιοχής μας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team