Αρχική > Πολιτική > Δήμος Βοΐου: Πέρασε ο προϋπολογισμός της αντιπολίτευσης. Δε θα μπορέσει να λειτουργήσει ο Δήμος, λέει η παράταξη Ζευκλή. Βίντεο

Δήμος Βοΐου: Πέρασε ο προϋπολογισμός της αντιπολίτευσης. Δε θα μπορέσει να λειτουργήσει ο Δήμος, λέει η παράταξη Ζευκλή. Βίντεο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Δεν πέρασε ο προϋπολογισμός που κατέθεσε η παράταξη του δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή, δια του υπεύθυνου αντιδημάρχου Γιώργου Μαγιάγκα, στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Ο συνδυασμός του Δημήτρη Κοσμίδη, κατέθεσε πρόταση, την οποία επεξεργάστηκε η Χρυσούλα Μαρκούση, με διαφοροποίηση σε αρκετούς κωδικούς του προϋπολογισμού, η οποία και υπερψηφίστηκε και από το συνδυασμό του Λαζάρου Γκερεχτέ.

Έτσι με ψήφους 14 υπέρ της πρότασης Κοσμίδη, 11 υπέρ της πρότασης Ζευκλή και δυο αποχές ο προϋπολογισμός πάει για έλεγχο στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

Ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Βοΐου Χρήστος Μυλωνάς, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους κωδικούς που διαφοροποιήθηκαν από την παράταξη Κοσμίδη, λέγοντας ότι υπάρχουν ανελαστικές δαπάνες που δεν γίνεται να αλλάξουν και πως δεν θα εγκριθούν.

Ο Γιώργος Μαγιάγκας είπε πως ο Δήμος Βοΐου δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει, γιατί ο προϋπολογισμός δε θα εγκριθεί με αυτές τις αλλαγές που προτάθηκαν,  και πως θα φτάσουμε στο Μάρτιο χωρίς προϋπολογισμό.

Σε κάποιες στιγμές υπήρξε ένταση στη συνεδρίαση,  ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου,  Αλέκος Ζιμπιλίδης ζήτησε από την κυρία Μαρκούση να περάσει έξω γιατί προσέβαλε τον Δημήτρη Λαμπρόπουλο.

Τελικά υπήρξε διακοπή της συνεδρίασης και στην συνέχεια αφού δεν υπήρξε κοινός τόπος, έγινε η ψηφοφορία.

Δείτε τη συνεδρίαση από τη ζωντανή μετάδοση του  siera fm

Πηγή: sierafm.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team