Αρχική > Παραπολιτικά > 30 χρόνια HOTEL ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου

30 χρόνια HOTEL ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μία σημαντική επέτειο γιορτάζουμε μεθαύριο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην πόλη μας.
Τα 30 χρόνια από την ίδρυση της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής μονάδας της Δυτικής Μακεδονίας με το όνομα HOTEL ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.
Ένα όραμα του αειμνήστου εργολάβου και αθεράπευτου Πτολεμαϊδιώτη Γιώργου Παντελίδη, που ήθελε να προσφέρει και να αφήσει μία παρακαταθήκη στον τόπο που τον γέννησε, έγινε πράξη.
Με αγώνα, ακατάπαυστη εργασία, διάθεση των απολαβών του μιας ολόκληρης ζωής, έγινε κατορθωτό να δημιουργηθεί ένα κόσμημα, που προβάλει τον τόπο μας στο πανελλήνιο.
Δημιούργησε την μονάδα του, στη Βόρεια είσοδο της πόλης η οποία ήταν κατά βάση αγροτική και πολύ σύντομα, λόγω της αίγλης του Ξενοδοχείου μετατράπηκε σε αστική ζώνη, με πλήθος επιχειρήσεων, ενώ οι τιμές των αγροτεμαχίων εκτινάχθηκαν οικονομικά.
Με συνεχείς επεκτάσεις, το HOTEL ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, απέκτησε μεγάλο αριθμό δωματίων, αίθουσες συνεδρίων, αίθουσες κοινωνικών εκδηλώσεων, μοντέρνο εστιατόριο, πιτσαρία και χώρο καφέ.
Κομβικής σημασίας η δημιουργία ελικοδρομίου, η πολυτελής αίθουσα ΑΜΦΙΘΕΤΡΟ δυναμικότητας 1000 ατόμων, ο υπαίθριος χώρος εστίασης, το πρωτοποριακό κτήμα ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, και το κορυφαίο επίτευγμα, η υπερσύγχρονη πισίνα.
Παράλληλα οργανώθηκε τμήμα ΚΑΤΕΡΙΝΓΚ το οποίο αναλαμβάνει πάσης φύσεως εκδηλώσεις εντός και εκτός νομού.
Ενθυμούμαστε ακόμη την αναφορά του αειμνήστου Γιώργου Παντελίδη, κατά την τελετή αγιασμού – εγκαινίων πριν 30 ακριβώς χρόνια.
«Εγώ φύτεψα αυτό το ωραίο δένδρο. Εσείς ποτίστε το και φροντίστε το, για να μακροημερεύσει».
Και το δένδρο ποτίσθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο. Η τοπική κοινωνία και όχι μόνον στήριξε την προσπάθεια, που πέρασε στη νέα γενιά, στον Ιάκωβο τον Γιώργο και τους άλλους.
Η επένδυση πέτυχε, το μέλλον της είναι ευοίωνο, απασχολεί πλήθος προσωπικού, στηρίζει την τοπική αγορά και δίνει διέξοδο στις εκδηλώσεις από όλο το νομό.
Το HOTEL ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν της Πτολεμαΐδας.
Στα φιλόξενα και πολυτελή δωμάτια του, διέμειναν πρωθυπουργοί, πρόεδροι Δημοκρατίας, Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, Υπουργοί, Περιφερειάρχες, Νομάρχες, Δήμαρχοι και πλήθος κρατικών λειτουργών, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η μεθαυριανή επέτειος των πρώτων 30 χρόνων λειτουργίας του συγκροτήματος ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, θα γιορτασθεί με πανηγυρικό τρόπο και πλήθος εκπλήξεων στο χώρο της μοντέρνας πισίνας.
Στους κληρονόμους και συνεχιστές του αειμνήστου Γιώργου Παντελίδη, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια ευχόμενοι «πάντα ψηλότερα».

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team