Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > 30 χρόνια «ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ» – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης     

30 χρόνια «ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ» – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης     

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η 30ΧΡΟΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ«ΕΟΔΡΑΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ» ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ  ΠΟΡΕΙΑ!

Την πρώτη σελίδα της ιστορίας της έγραψε στα 30 χρόνια  ανελλιπούς έκδοσης , η βραβευμένη εφημερίδα της Πτολεμαΐδας «ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ».Στο τιμόνι της ο εκδότης Κοσμάς Πουγαρίδης που πάλεψε να καθιερώσει το νέο, με όπλο τη φλόγα της ενημέρωσης, στην υπηρεσία της αγαπημένης γενέτειρας και του τόπου του. Μέσα από την αποτύπωση  πρωτοσέλιδων της τελευταίας έκδοσης, φέρνει στη μνήμη μας σημαντικά γεγονότα εποχής,που η εφημερίδα πρόβαλε.

Ισότιμο μέλος της παραδοσιακής σχολής του ελληνικού περιφερειακού τύπου, δίπλα σε εφημερίδες όπως η «Πελοπόννησος» της Πάτρας, η «Ελευθερία» της Λάρισας, η «Πατρίς» του Πύργου, ο «Ταχυδρόμος» του Βόλου, κυματίζει περήφανα η σημαία του «ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ»

Η αμεσότητα των τοπικών εφημερίδων και η δυνατότητά τους να αναλύουν γεγονότα τοπικής και υπερτοπικής σημασίας, αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα του περιφερειακού τύπου. Αποτελεί βασικό άξονα στην ενίσχυση της διαφάνειας και την ενδυνάμωση της δημοκρατίας. Σε αντίθεση με τον τύπο του κέντρου, ο περιφερειακός τύπος δεν είναι απρόσωπος. Ο κάθε εκδότης ή δημοσιογράφος βρίσκεται πολύ κοντά στην τοπική κοινωνία, η επικοινωνία είναι άμεση και ελέγχεται καθημερινά από τους πολίτες.

Ο διάδοχος εκδότης Αντώνης Κοσμά Πουγαρίδης προσαρμόσθηκε άμεσα στις αλλαγές της ψηφιακής εποχής καλύπτοντας τις σύγχρονες δύσκολες απαιτήσεις, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει την έντυπη έκδοση, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του παραδοσιακού αναγνωστικού κοινού.

Μαζί με τις ευχές μου για τα 30χρονα γενέθλια, εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας και την επί μακρόν χρόνο φιλοξενία των ταπεινών σκέψεων & απόψεών μου. Σ’ ευχαριστώ που τις σεβάστικες ακόμα κι αν διαφωνούσες! Μας τιμά η προσωπική και οικογενειακή σας φιλία.

Είμαι βέβαιος ότι τα 30 χρόνια της εφημερίδας «ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ»αποτελούν τον πρόλογο μιας μακρόχρονης εκδοτικής παρουσίας στο μέλλον.  Καλές & αξιόπιστες ειδήσεις στα επόμενα πολλά έτη.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!  

Φιλικά  

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΜΠΙΔΗΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Μιχάλης Ραμπίδης