Αρχική > Slider > 2o Διεθνές Τουρνουά Τένις Βετεράνων (35 έως 75 ετών) «PTOLEMAIDA OPEN»

2o Διεθνές Τουρνουά Τένις Βετεράνων (35 έως 75 ετών) «PTOLEMAIDA OPEN»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Για μια ακόμα φορά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ανέλαβε και διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία ένα τουρνουά τένις και μάλιστα διεθνές.

Ο  Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας λοιπόν , σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία τένις και την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία  Αντισφαίρισης , διοργανώνει το 2ο διεθνές, βαθμολογούμενο, τουρνουά τένις βετεράνων ,  ( το  2o PTOLEMAIDA  OPEN  SENIORS) ,  ανδρών  –  γυναικών   για ηλικίες από 35 έως 75 ετών που ξεκίνησε στις 12 και θα ολοκληρωθεί στις 16 Απριλίου

Συμμετοχή για τους αγώνες υπήρχε από διάφορες χώρες, όπως  Γερμανία ,Φιλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία , Τουρκία, Κροατία, Βόρεια Μακεδονία και πολλοί Έλληνες.

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις για τους αθλητές από τα Σκόπια και το όνομα που χρησιμοποίησαν με αποτέλεσμα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας να βγάλει τη παρακάτω ανακοίνωση:

 

Αγαπητοί φίλοι του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας και του τένις γενικότερα,

Οι αγώνες τους οποίους αναλάβαμε να οργανώσουμε, το 2o PTOLEMAIDA OPEN SENIORS, γίνονται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF) και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ).

Εμείς σαν Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, δεν μπορούμε, δεν έχουμε το δικαίωμα, θα ήταν παράνομο να δώσουμε διαφορετική ονομασία στο γειτονικό μας κράτος, εκτός από αυτήν (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) με την οποία αναγνωρίζεται από το επίσημο Ελληνικό Κράτος, την επίσημη διεθνή ονομασία του, την επίσημη ονομασία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις, της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης αλλά και των Διεθνών Ομοσπονδιών όλων των αθλημάτων.

Η αλλαγή στοιχείων θα οδηγούσε σε ακύρωση του τουρνουά και μηδενισμό στην βαθμολογία των συμμετεχόντων.

Οι απλοί πολίτες των λαών δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε μεταξύ τους, ο αθλητισμός μας ενώνει και το τένις μας ενώνει ακόμα περισσότερο.

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

 

Σε γενικές γραμμές έγιναν ενδιαφέροντες αγώνες αν και ο καιρός έπαιξε το δικό του ρόλο στο πρόγραμμα.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσιάρας δήλωσε για το τουρνουά και τους αγώνες

«Ήταν το 2ο τουρνουά Βετεράνων Τένις Ανδρών και Γυναικών και δήλωσαν μέρος σε αυτό αθλητές από Γερμανία ,Φιλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία , Τουρκία, Κροατία, Βόρεια Μακεδονία αλλά και πολλούς Έλληνες. Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός όχι μόνο για το τένις αλλά και για τη πόλη αφού εισρέει χρήμα στη τοπική αγορά.

Φυσικά ένα ισχυρό όπλο για να παίρνουμε τέτοιες διοργανώσεις είναι οι άρτια οργανωμένες από όλες τις απόψεις εγκαταστάσεις μας.

Αυτά λοιπόν μετράνε πάρα πολύ και όταν η διεθνής ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η διοργάνωση θα γινόταν εδώ και όλοι έβλεπαν τις εγκαταστάσεις μας ήθελαν αμέσως να δηλώσουν συμμετοχή και να έρθουν να αγωνιστούν σε αυτά.

Το μέλλον διαγράφεται ευοίωνο και από τη πλευρά μας κάνουμε κάθε προσπάθεια να φέρουμε κόσμο, τουρνουά και να ανεβάσουμε τη περιοχή».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.