Αρχική > Αθλητικά > 481 αθλητές συμμετείχαν στους 11ους Πτολεμαϊκούς αγώνες Κολύμβησης

481 αθλητές συμμετείχαν στους 11ους Πτολεμαϊκούς αγώνες Κολύμβησης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας οι 11 Πτολεμαϊκοί αγώνες κολύμβησης προ αγωνιστικών κατηγοριών (9 – 12 ετών). Συμμετείχαν 481 μικροί αθλητές από την Μακεδονία, Ήπειρο και Θεσσαλία.
Οι μικροί αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές κούρσες που καθήλωσαν το πλήθος κόσμου που τους τίμησε με την παρουσία. Κούρσες που έδωσαν αξία στα κλάσματα δευτερολέπτου και τα 8 νέα ρεκόρ αγώνων δείχνουν την ποιότητα των Πτολεμαϊκών αγώνων. Η χαρά του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ήταν το τελευταίο συναίσθημα που αποτυπώνονταν στα πρόσωπα των μικρών αθλητών. Ένα συναίσθημα που μεταδίδονταν στους γονείς και φίλους του αθλήματος.
Το γιορτινό κλίμα «Νιφάδα τί Πτολεμαείδες» που υπάρχει σε όλη την πόλη αυτές τις ημέρες συνυπήρχε κάθε όλη την διάρκεια των αγώνων και στο κολυμβητήριο δίνοντας μια ευχάριστη νότα. Με το πέρας των αγώνων όλοι οι αθλητές μαζί δώσανε 481 ευχές για ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Roland Garros: Μυθικός Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία στο Παρίσι καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε τελικό Grand Slam ...