Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > 25 Μαΐου η έναρξη της Ανθοκομικής έκθεσης Πτολεμαΐδας

25 Μαΐου η έναρξη της Ανθοκομικής έκθεσης Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Από 25 Μαΐου έως 29 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί φέτος η 19η Ανθοκομική Έκθεση 2017 του Δήμου Εορδαίας, στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς της Πτολεμαΐδας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση.

Η Ανθοκομική έκθεση συνδιοργανώνεται με τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την  Πέμπτη 25-5-2017 και ώρα 8μ.μ., όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Κώστας Σερσέμης.

Ο Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Κεντρικής Μακεδονίας θα καταβάλει στο Δήμο το ποσό των 3.000 ευρώ, ενώ αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη φύλαξη του χώρου και των εκθεμάτων του.

Στην απόφαση προβλέπεται επίσης ότι τα συνεργεία του δήμου Εορδαίας αναλαμβάνουν τη φροντίδα για την παρουσία ηλεκτρολόγου τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 25-5-2015 αλλά και για όλη την διάρκεια της έκθεσης. Η υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου αναλαμβάνει να φροντίσει για την καθαριότητα του χώρου της Λαϊκής Αγοράς (πριν και κατά την διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης) καθώς και για την τοποθέτηση επιπλέον κάδων στο χώρο της Έκθεσης, ενώ η ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τη λειτουργία της έκθεσης θα γίνεται από την Τροχαία Πτολεμαΐδας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη