Αρχική > Slider > 24 Μαΐου ξεκινά η 20η Ανθοκομική Έκθεση Πτολεμαΐδας

24 Μαΐου ξεκινά η 20η Ανθοκομική Έκθεση Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Από την Πέμπτη 24 έως και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 θα διεξαχθεί η φετινή, 20η   Ανθοκομική Έκθεση του δήμου Εορδαίας, στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς Πτολεμαΐδας, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Κεντρικής Μακεδονίας απέσυρε τελικά τις ενστάσεις που είχε διατυπώσει αναφορικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής της Ανθοκομικής Έκθεσης, λόγω ότι  συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οπότε η Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί κανονικά το ανωτέρω διάστημα που καθόρισε με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας.

Σημειωτέον ότι ο Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Κεντρικής Μακεδονίας θα καταβάλει στο Δήμο Εορδαίας το ποσό των 2.500 ευρώ, ενώ αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη φύλαξη του χώρου και των εκθεμάτων του.

Σημειώνεται ότι τα συνεργεία του Δήμου θα φροντίσουν για την παρουσία ηλεκτρολόγου σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης και για την πιθανή εγκατάσταση εξέδρας και μικροφωνικής εγκατάστασης, ενώ η υπηρεσία Καθαριότητας θα φροντίσει για την καθαριότητα του χώρου της Λαϊκής Αγοράς πριν και κατά την διάρκεια της έκθεσης και θα τοποθετήσει επί πλέον κάδους στον χώρο της έκθεσης.

Στο μεταξύ ο Δήμος Εορδαίας έδωσε στη δημοσιότητα και την πρόσκληση εκδήλωσης  ενδιαφέροντος για τις 4 θέσεις για καντίνες -µε δυνατότητα ανάπτυξης έως 40 καθίσματα- και για 6 θέσεις για πώληση παραδοσιακών προϊόντων (χαλβάς κλπ), με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την αίτηση τους ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, την Τετάρτη 23-5-2018,  στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας, Δ/νση 25ης Μαρτίου 15 ( αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) από τις 10.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ..

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη