Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > 2η Επιστημονική νοσηλευτική ημερίδα

2η Επιστημονική νοσηλευτική ημερίδα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πρόσκληση (1)

Η 2η Επιστημονική Νοσηλευτική Ημερίδα του 3ου Περιφερειακού Τμήματος, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου και ώρα 9π.μ. στο Διοικητήριο Περιφερειακής Ενότητας στα Γρεβενά, υπό την αιγίδα του 3ου Περιφερειακού τμήματος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος Δυτικής Μακεδονίας και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Στόχος της ημερίδας είναι οι συμμετέχοντες να διαμορφώσουν πληρέστερη εικόνα για τα θεμάτα που θα αναπτυχθούν, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές προκλήσεις του επαγγέλματος. Μάλιστα το Δ.Σ. του τμήματος φιλοδοξεί να συμβάλλει τόσο στην επιμόρφωση, όσο και στην ανάδειξη σημαντικών πτυχών που ενδιαφέρουν όλους.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, κλινικά φροντιστήρια και παρουσίαση ελεύθερων και αναρτημένων εργασιών.
Στα πλαίσια διεξαγωγής της Ημερίδας οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και στην επίσκεψη στο Παλαιοντολογικό Μουσείο στη Μηλιά Γρεβενών, που διοργανώνει το 3ο Π.Τ. της Ε.Ν.Ε., με δωρεάν μετακίνηση και ξενάγηση. Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία της Ημερίδας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη & Αιμοδοσία – Ενημερωτική δράση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης τη Δευτέρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη η Δευτέρα 14/6/21 και Αιμοδοτούμε στο γραφείο Π. Χαρίση 23 από 15:30 -20:00 σε συνεργασία ...