Αρχική > Παραπολιτικά > 1o Βραβείο στην εφημερίδα «Με τα μάτια του 5ου» – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 14/02/2018

1o Βραβείο στην εφημερίδα «Με τα μάτια του 5ου» – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 14/02/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στο 8ο έτος κυκλοφορίας της, εισήλθε η Μαθητική εφημερίδα του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, που τις ημέρες αυτές εκδόθηκε το 21ο φύλλο της.

Μία εξαιρετικά καλαίσθητη 12 σέλιδη εφημερίδα, με ποικιλία θεμάτων, μαθητικών ειδήσεων και πλήθος συνεργασιών από μαθητές του σχολείου.

Ξεχωρίζει το ειδικό πολύχρωμο ένθετο «εξερευνώντας την Ευρώπη» ενώ υπάρχουν ρεπορτάζ για την βράβευση της εφημερίδας στην Αθήνα.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε, ότι μας έκανε υπερήφανους, το γεγονός ότι, το 5ο Γυμνάσιο διεκδίκησε το 1ο βραβείο για την καλύτερη μαθητική εφημερίδα πανελληνίως, από την Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά και το κέρδισε.

Προς το σκοπό αυτό μετέβησαν στην Αθήνα, αντιπροσωπεία μαθητών μαζί με τις υπεύθυνες καθηγήτριες κ.κ. Γαστεράτου και Χαντζή, όπου σε ειδική τελετή στην ‘’Στοά Βιβλίου’’ παρέλαβαν το έπαθλο.

Χαιρόμαστε που η εθελοντική προσπάθεια της έκδοσης γρήγορα ξέφυγε από τα ερασιτεχνικά πλαίσια και σίγουρα ο αναγνώστης ξεχωρίζει ένα επαγγελματισμό από τους πολυάριθμους συνεργάτες της.

Αξίζει όλοι μας, να διεξέλθουμε τις σελίδες του εντύπου ‘’με τα μάτια του 5ου ‘’ και σίγουρα θα μείνουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team