Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > «Φάρος» πολιτισμού η βραδιά ποίησης στο Αμύνταιο

«Φάρος» πολιτισμού η βραδιά ποίησης στο Αμύνταιο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Για μια ακόμη χρονιά διοργάνωσε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου βραδιά ποίησης στο Αμύνταιο. Σε μια βραδιά θεσμό πλέον για το Αμύνταιο, το βράδυ της 21ης Μαρτίου στο φιλόξενο χώρο του Κτήματος Δημόπουλου, εκατοντάδες κόσμος τίμησε με την παρουσία τους και μας γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια. Πάνω από όλα όμως τους έδωσαν δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους, έτσι ώστε το Αμύνταιο να διαθέτει ένα φορέα – φάρο πολιτισμού, που να αναδεικνύει κάθε μορφή τέχνης, προσφέροντας στους καλλιτέχνες της περιοχής δυνατότητες έκφρασης και ανάδειξης του έργου τους και στο φιλότεχνο κοινό ευκαιρίες για επαφή με τις καλές τέχνες που τόσο λείπουν από την περιοχή μας.
Με την ευκαιρία αυτή νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν στην άρτια αυτή διοργάνωση και συγκεκριμένα, την Π.Ε. Φλώρινας, το Δήμο Αμυνταίου, τη Δ.Η.Κ.Ε.Α., το Κτήμα Δημόπουλος, το παράρτημα Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας, το Σύλλογο Γυναικών Λεβαίας «Η Αλκυόνη», τη θεατρική ομάδα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, τους εθελοντές μας.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί από καρδιάς όλους συνολικά και κάθε έναν ξεχωριστά.
Τέλος, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που τους ακολουθούν και τους τιμούν με την παρουσία τους κάθε χρόνο. Τους ευχαριστούν και τους προσκαλούν με χαρά να γνωρίσουν το νέο τους χώρο.
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team