Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) σε συνεργασία με τους κατά τόπους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών και στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας να προσελκύσουν, να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν περισσότερους Εθελοντές Αιμοδότες, κάθε χρόνο από το 2002 διοργανώνει την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό την διάδοση της τακτικής εθελοντικής προσφοράς αίματος και αιμοπεταλίων.

Η Φλόγα της Αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλης της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής, για να καταλήξει στο τέλος, στην πόλη όπου φιλοξενεί την Αμφικτιονία, που φέτος είναι ο Δήμος Ευρώτα – Σκάλα Λακωνίας.

Η Φλόγα της Αγάπης θα περάσει και από την περιοχή μας.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών “Σταγόνα Ελπίδας” (μέλος της ΠΟΣΕΑ) διοργανώνει την υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας στις 2 Σεπτέμβρη και ώρα 8 μμ και στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στις 3 Σεπτέμβρη και ώρα 8 μμ.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις και να συμμετέχουν ενεργά και τακτικά στο μεγάλο κίνημα προσφοράς ζωής που είναι η τακτική εθελοντική προσφορά αίματος και αιμοπεταλίων.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team