Αρχική > Slider > 14-18 Σεπτέμβρη η φετινή Εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας

14-18 Σεπτέμβρη η φετινή Εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η ετήσια μεγάλη Εμποροπανήγυρη της Πτολεμαΐδας και ήδη ο Δήμος Εορδαίας ξεκίνησε τις σχετικές προετοιμασίες.

Η εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο γνωστό χώρο των Τεχνικών Σχολών στην Άνω Πτολεμαΐδα (περιοχή ‘Γκιόλα’). Μάλιστα ο Δήμος Εορδαίας έδωσε ήδη στη δημοσιότητα την περιληπτική διακήρυξη με την οποία καλεί σε προφορική- φανερή- πλειοδοτική δημοπρασία τους ενδιαφερόμενους για την εκμίσθωση χρήσης χώρου για τη λειτουργία Λούνα Πάρκ, όπου θα τοποθετηθούν συγκρουόμενα αυτοκίνητα, μπαλαρίνα, μύλος, αλυσίδες και γενικά παιχνίδια κατά την τέλεση της Εμποροπανήγυρης, σύμφωνα με τους όρους που όρισε και κατάρτισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Εορδαίας. Καλεί επίσης τους ενδιαφερόμενους εκθέτες για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής για τις θέσεις πώλησης προϊόντων, τις ψησταριές και καντίνες στο χώρο της Εμποροπανήγυρης,

Στη σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής σημειώνεται ότι οι καντίνες θα είναι έξω από το χώρο έκθεσης εμπορευμάτων, ειδικότερα στην αρχή της Εμποροπανήγυρης, επί της οδού Μ. Ασίας και πλήν περιμετρικά του κυκλικού χώρου επί της οδού Μ. Ασίας και Γράμμου στο ύψος των Τεχνικών Σχολών.

Επισημαίνεται πως και φέτος οι δημότες του Δήμου Εορδαίας δικαιούνται έκπτωσης 50% επί της αξίας του μισθώματος, έως για δύο (2) μέρη.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη