Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > 14-18 Σεπτέμβρη η φετινή Εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας

14-18 Σεπτέμβρη η φετινή Εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η ετήσια μεγάλη Εμποροπανήγυρη της Πτολεμαΐδας και ήδη ο Δήμος Εορδαίας ξεκίνησε τις σχετικές προετοιμασίες.

Η εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο γνωστό χώρο των Τεχνικών Σχολών στην Άνω Πτολεμαΐδα (περιοχή ‘Γκιόλα’). Μάλιστα ο Δήμος Εορδαίας έδωσε ήδη στη δημοσιότητα την περιληπτική διακήρυξη με την οποία καλεί σε προφορική- φανερή- πλειοδοτική δημοπρασία τους ενδιαφερόμενους για την εκμίσθωση χρήσης χώρου για τη λειτουργία Λούνα Πάρκ, όπου θα τοποθετηθούν συγκρουόμενα αυτοκίνητα, μπαλαρίνα, μύλος, αλυσίδες και γενικά παιχνίδια κατά την τέλεση της Εμποροπανήγυρης, σύμφωνα με τους όρους που όρισε και κατάρτισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Εορδαίας. Καλεί επίσης τους ενδιαφερόμενους εκθέτες για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής για τις θέσεις πώλησης προϊόντων, τις ψησταριές και καντίνες στο χώρο της Εμποροπανήγυρης,

Στη σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής σημειώνεται ότι οι καντίνες θα είναι έξω από το χώρο έκθεσης εμπορευμάτων, ειδικότερα στην αρχή της Εμποροπανήγυρης, επί της οδού Μ. Ασίας και πλήν περιμετρικά του κυκλικού χώρου επί της οδού Μ. Ασίας και Γράμμου στο ύψος των Τεχνικών Σχολών.

Επισημαίνεται πως και φέτος οι δημότες του Δήμου Εορδαίας δικαιούνται έκπτωσης 50% επί της αξίας του μισθώματος, έως για δύο (2) μέρη.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ- Κασαπίδης: «Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας, παίρνω δύναμη να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας, θα είμαι μπροστά στα αιτήματά μας. Παίρνω δύναμη από εσάς για ...