Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Όλα κρέμονται από μια κλωστή! Αποφασισμένοι για όλα Βενιζέλος και Κουβέλης – Ακόμα και για εκλογές

Όλα κρέμονται από μια κλωστή! Αποφασισμένοι για όλα Βενιζέλος και Κουβέλης – Ακόμα και για εκλογές

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


1942160_534_355

Λίγες ώρες πριν την επόμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το σκηνικό που διαμορφώνεται είναι μεν ρευστό αλλά οι παρασκηνιακές κινήσεις είναι πολλές. Το κλίμα είναι πολύ κακό μεταξύ των τριών και αυτό φάνηκε και από το τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός χθες βραδυ στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο κ. Σαμαράς σύμφωνα με πληροφορίες, κάλεσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του ανέπτυξε τις θέσεις της κυβέρνησης χωρίς καμμία αλλαγή. Η απάντηση του κ. Βενιζέλου ήταν κοφτή: «Περιμένουμε σοβαρές προτάσεις.»

Έτσι, η λέξη εκλογές ακούγεται όλο και πιο πολύ και οι πιέσεις που δέχονται Βενιζέλος και Κουβέλης να μην αποσύρουν την στήριξή τους στην κυβέρνηση είναι πολλές.

Τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης επιμένουν ότι η κυβέρνηση διαβάζει λάθος την απόφαση και πως τίποτε δεν άλλαξε.
Δηλώνουν ανυποχώρητοι από την θέση τους για άμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ όπως ήταν στις 11 Ιουνίου, πριν ο Σίμος Κεδίκογλου ανακοινώσει το κλείσιμό της.

Πιο αμετακίνητος στις θέσεις του είναι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Ακόμα και αν ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να κάνει ένα βήμα πίσω προκειμένου να μην οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες, δεν είναι το ίδιο πρόθυμα τα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Από το Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει έντονη ενόχληση ειδικά προς το πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για την επιδείνωση των σχέσεων με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Δημήτρης Σταμάτης δεν σταματά να επικοινωνεί τόσο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και με τον Φώτη Κουβέλη αλλά σημείο επαφής δεν υπάρχει μέχρι στιγμής.

newsit.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team