Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ

ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ψυχοσάββατο στα Στρατιωτική Κοιμητήρια 22 Φεβρουάριος 2014. 004

Δύο λουλούδια , ένα λευκό αναμμένο κεράκι πάνω στους τάφους των ηρωικών παιδιών της νεότερης Ελλάδος και η ψαλμωδός της Χριστιανικής μας Πίστης «ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ» ήταν ο ελάχιστος φόρος τιμής που, Στρατιωτική Ηγεσία και ο λαός απότισαν στη μνήμη όλων αυτών που έπεσαν μαχόμενοι για την τιμή, τη δόξα, το Μεγαλείο και την Ελευθερία της Πατρίδας μας.
Η σεμνή και απέριττη τελετή, στο χώρο των στρατιωτικών νεκροταφείων, με την ευκαιρία του « ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟΥ «, άρχισε με επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πτολεμαϊδος, πατέρα, Νικηφόρο Μανάδη.
Ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών, από υπαξιωματικό του Στρατού, ενώ τιμητικό άγημα του στρατού απέδωσε τις κεκανονισμένες τιμές..
Και η σεμνή αυτή τελετή έληξε με σιγή ενός λεπτού και του Εθνικού ύμνου από τους παριστάμενους..
Στην τελετή παραβρέθηκαν, η Δήμαρχος, Βρυζίδου Βίκη, οι εκπρόσωποι της Μεραρχίας με Αξιωματικούς και της Αστυνομίας, οι Αντιδήμαρχοι, Παναγιωτίδης Χαράλαμπος και Μπίγγας Στέφανος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι, Ασπράγκαθος Γιάννης και Ιωάννα Ανδρονικίδου, ο εκπρόσωπος, του Γραφείου Εφέδρων Αξιωματικών, ο Πρόεδρος του συλλόγου αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας, Κοσμάς Τσισμαλίδης και πλήθος συμπολιτών μας.

Πτολεμαϊδα 22 Φεβρουαρίου. 2014.
Γιώργος Καζαντζής

Ψυχοσάββατο στα Στρατιωτική Κοιμητήρια 22 Φεβρουάριος 2014 Ψυχοσάββατο στα Στρατιωτική Κοιμητήρια 22 Φεβρουάριος 2014. 014

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team