Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΟΥΜ: Οργή για την αποδυνάμωση των δομών της Φλώρινας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΟΥΜ: Οργή για την αποδυνάμωση των δομών της Φλώρινας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην ανάγκη αντίδρασης ενάντια στην μεταφορά της 9Μ/Τ Ταξιαρχίας Πεζικού Φλώρινας στη Κοζάνη αλλά και προάσπισης της προοπτικής του τόπου τονίζει ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας του συνδυασμού “Αρχή… ζούμε μαζί” Χρήστος Ναούμ.

Πριν κάποιους μήνες στη σκοπιμότητα του νέου δόγματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αποφασίσθηκε η μεταφορά της 9Μ/Τ Ταξιαρχίας Πεζικού Φλώρινας στη Κοζάνη με αντάλλαγμα την προσωρινή παραμονή ενός ολιγομελούς συντάγματος.

Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε τη συνέχεια της αφαιρετικής- αποδεκατιστικής – απαξιωτικής πολιτικής προς την ΠΕ Φλώρινας με την μεταφορά στην Θράκη ( Κομοτηνή ), της Α΄ ΕΑΝ Αμυνταίου της μοναδικής τεθωρακισμένης μονάδας στη Περιφέρεια.

naoum xristos

Δυστυχώς, κάποιοι στο όνομα της αναδιάρθρωσης του στρατεύματος, στα πλαίσια της οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε, επιλέγουν συνειδητά τον ρόλο του αρμοστή με θύμα ολόκληρες κοινωνίες – οικογένειες – στρατηγικές, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση των συνόρων, αναθεωρώντας ακόμα και την αναγκαιότητα ύπαρξης ικανού αριθμού στρατιωτικών μονάδων σε περιοχές όπως η Φλώρινα.

Ο αποδέκτης όλων αυτών των πολιτικών δυστυχώς και πάλι η ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με δέος και οργή την αποδυνάμωση των δομών και τις αδιέξοδες πολιτικές που οδηγούν τη περιοχή μας σε βαθύτερη ύφεση.

Οι εκπρόσωποι μας στην διαδικασία της αναμονής του χρυσού χαπιού, ως αντάλλαγμα για την πολιτική  τους επιβίωση.

Η πλειοψηφία της περιφερειακής διοίκησης διανύει το τελευταίο χρόνο της θητείας της, παραδίδοντας τη περιοχή μας με πολύ λιγότερα από αυτά που είχε πριν 4 χρόνια.

Η αντίδραση στις επιζήμιες πολιτικές και η προάσπιση της προοπτικής του τόπου είναι υποχρέωση!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Ανοίγει λόγω καύσωνα η κλιματιζόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τους πολίτες

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στη διάθεση των δημοτών θα είναι από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και από τις 9 το πρωί έως ...