Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > ΦΛΩΡΙΝΑ: «Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική»

ΦΛΩΡΙΝΑ: «Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailxrysi aygi florina 1

Φώναξαν οι διαδηλωτές στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Φλώρινα

 

Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 η καρδιά του Εθνικισμού χτυπούσε στην ακριτική μας Φλώρινα όπου οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν βροντερό παρών στις εκδηλώσεις για τη Μακεδονία μας.

Εκατοντάδες  μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Φλώρινας όπου έγινε η κεντρική εκδήλωση με καταθέσεις στεφάνων από τη Χρυσή Αυγή, πατριωτικούς συλλόγους και φορείς απόστρατων στρατιωτικών.

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν οι βουλευτές του κινήματος, Παναγιώταρος Ηλίας, Λαγός Ιωάννης και Μίχος Ιωάννης.

Παρόντες επίσης ήταν οι υπεύθυνοι και τα στελέχη των Τ.Ο. και των Πυρήνων Δυτικής Μακεδονίας καθώς και πολλά στελέχη Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής από τη Μακεδονία και την υπόλοιπη Ελλάδα.

«Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Φλώρινας υπό τα χειροκροτήματα των πολιτών της ακριτικής αυτής γωνιάς της Ελλάδας. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι Έλληνες δεν πρόκειται υπό οποιασδήποτε συνθήκες να ξεπουλήσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας, παρά τον πόλεμο, τις πιέσεις και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που δεχόμαστε από τους εχθρούς του Έθνους για να σκύψουμε το κεφάλι και να δεχτούμε τους “συμβιβασμούς” τους. Δεν πρόκειται να κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!!», τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου η Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας του  Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στο οποίο σημειώνεται επίσης:

«Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική, τα σχέδια των Ευρωπαίων, των Αμερικάνων, των Σκοπιανών, του Σόρος και του Σιωνιστικού κατεστημένου της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης θα αποτύχουν. Σήμερα έλαβαν το μήνυμα ότι οι Έλληνες δεν σκύβουμε το κεφάλι όσα μνημόνια κι αν μας επιβάλουν, όσο πόλεμο κι αν μας κάνουν.

Σήμερα όσο ποτέ είναι επίκαιρα τα λόγια του μεγάλου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: την Ελλάδα θέλομεν κι ας τρώγωμεν πέτρες…

Οι δράσεις της Χρυσής Αυγής τελείωσαν με το συμβολικό αποκλεισμό του συνοριακού περάσματος με τα Σκόπια στη Νίκη Φλώρινας όπου εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές παρατάχθηκαν κατά μήκος του δρόμου ανεμίζοντας Ελληνικές σημαίες και τα σύμβολα του κινήματος μας.

Το απαράδεκτο, προκλητικό και παράνομο φαινόμενο, να εισέρχονται στη χώρα μας Σκοπιανοί όπου στα αυτοκίνητα τους έχουν σε εμφανές σημείο αυτοκόλλητο το “ΜΚ” πρέπει να λάβει τέλος. Οι συνοριακοί υπάλληλοι μας είπαν ότι το μόνο μέτρο που λαμβάνουν είναι να κολλάνε ένα μικροσκοπικό λευκό αυτοκόλλητο επάνω στο “ΜΚ” το οποίο όμως οι Σκοπιανοί το αφαιρούν αφού περάσουν τα σύνορα. Οι ενέργειες του ξεπουλημένου κράτους των μνημονίων είναι για γέλια και για κλάματα αφού δεν έχει ούτε την αξιοπρέπεια να υψώσει το ανάστημα του στους γυφτο-σκοπιανούς και να τους απαγορεύσει με σκληρό τρόπο να μην χρησιμοποιούν το όνομα της Μακεδονίας μας ούτε καν με την αναγραφή του “ΜΚ” στα αυτοκίνητα τους.

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού όμως δεν αργεί… και ο κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του, είτε είναι κλέφτης δημοσίου χρήματος, είτε επίορκος και ξεπουλημένος πολιτικός, είτε εξωτερικός εχθρός που καπηλεύεται τα όσια και τα ιερά μας.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!»

xrysi aygi florina 4 xrysi aygi florina 3 xrysi aygi florina 2

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Νεκρό αρκουδάκι, θύμα τροχαίου στην Εγνατία, λίγα μέτρα από τα διόδια της Σιάτιστας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Νεκρό αρκουδάκι, θύμα τροχαίου στην Εγνατία, λίγα μέτρα από τα διόδια της Σιάτιστας, όπως αναφέρει ο συνεργάτης του ...