Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε εθελόντρια στο κυνοκομείο

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε εθελόντρια στο κυνοκομείο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε εθελόντρια και μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας από υπάλληλο του Δήμου Εορδαίας, το πρωί της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου, στο χώρο του κυνοκομείου, καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Σύλλογος. Υπογραμμίζει μάλιστα ότι «η καταδίκη τέτοιων ενεργειών καθώς και η επίπληξη αυτών που ενεργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο πρέπει να είναι η απάντηση όσων επιθυμούμε συνεργασία και προσφορά στον τόπο.»

Προς επιβεβαίωση σχετικού αποκλειστικού ρεπορτάζ του «Π» για το νέο κρούσμα με εθελόντρια- μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου, στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται συγκεκριμένα ότι: «Ο εν λόγω “κύριος” απώθησε βίαια και επιτέθηκε φραστικά σε εθελόντρια που προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Δημοτικό Κυνοκομείο, σε καθημερινή βάση, επί σειρά ετών. Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου κρίνεται ως απαράδεκτη και απόλυτα καταδικαστέα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοζωικού Συλλόγου μαζί με την εθελόντρια ήρθαν σε άμεση επαφή με τον Δήμαρχο Εορδαίας κ. Ζαμανίδη Σάββα, τον ενημέρωσαν για το περιστατικό και εξέφρασαν την πρόθεση τους να αποχωρήσουν από το κομμάτι του εθελοντισμού όσον αφορά το κυνοκομείο.

Ο Δήμαρχος αποφάσισε να επιληφθεί του θέματος, αναγνώρισε την προσφορά των εθελοντών και ζήτησε την παραμονή τους στο χώρο του κυνοκομείου, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος τονίζει μάλιστα πως: η καταδίκη τέτοιων ενεργειών καθώς και η επίπληξη αυτών που ενεργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο πρέπει να είναι η απάντηση όσων επιθυμούμε συνεργασία και προσφορά στον τόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες Τετάρτη ο Δήμαρχος Σ. Ζαμανίδης επισκέφθηκε το δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο κυνοκομείο Πτολεμαΐδας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ- Κασαπίδης: «Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας, παίρνω δύναμη να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας, θα είμαι μπροστά στα αιτήματά μας. Παίρνω δύναμη από εσάς για ...