Αρχική > Uncategorized > Υποψήφιος για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ ο Νίκος Κιβρακίδης o επί χρόνια διατελέσας αθλητής και προπονητής του Στίβου
None

Υποψήφιος για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ ο Νίκος Κιβρακίδης o επί χρόνια διατελέσας αθλητής και προπονητής του Στίβου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Υπηρετώντας επί χρόνια τον Στίβο, είτε ως αθλητής, είτε ως προπονητής, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Κοζάνης Νίκος Κιβρακίδης, ποτέ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τον κλασικό αθλητισμό.
Έτσι λοιπόν, εξέφρασε και επισήμως την επιθυμία του να συμμετάσχει στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, που θα διεξαχθούν το 2012.
«Θα θέσω υποψηφιότητα με στόχο να συμβάλω στην ανάταση του Στίβου της επαρχίας και γενικότερα στην ανάπτυξη του κλασικού Αθλητισμού της χώρας» δηλώνει ο ίδιος ο κ. Κιβρακίδης, ο οποίος υπήρξε αθλητής Στίβου των 400 μ. του Γ.Σ. Κοζάνης και του Α.Σ. ΑΡΗ Θες/νίκης, ενώ διετέλεσε επί μία δεκαπενταετία προπονητής Στίβου.
Διαθέτοντας τα εφόδια αυτά ο συντοπίτης μας αλλά και την εμπειρία ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ο κ. Κιβρακίδης δηλώνει έτοιμος να προσφέρει στον αθλητισμό με φρέσκιες ιδέες που θα φέρουν τον κλασικό αθλητισμό στο επίπεδο που του αξίζει.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team