Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Υπογραφή συμβάσεων τριών έργων από το Δήμαρχο Γρεβενών

Υπογραφή συμβάσεων τριών έργων από το Δήμαρχο Γρεβενών

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

kouptsidis dimosthenis

Υπεγράφησαν από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τους αναδόχους των κατασκευαστικών εταιρειών οι συμβάσεις εκτέλεσης των έργων:
α) «Αντιστήριξη πρανών οδών», β) «Διαγραμμίσεις Δημ. Οδών Δυτικού τμήμα-τος του Δήμου» και γ) «Συντήρηση – Επισκευή και κατασκευή στο δίκτυο ομβρίων».
Το έργο «Αντιστήριξη πρανών οδών» προϋπολογισμού 73.783,94€, δημοπρατήθηκε στις 29-7-2013 με ανάδοχο εταιρεία κατασκευής τη «Γάκης Γεώργιος
Ε.Δ.Ε.». Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 70.832,00€ με το Φ.Π.Α. και έχει προθεσμία εκτέλεσης 2 μήνες. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην Τ.Κ. Δοτσικού και αφορούν, την κατασκευή τριών τοιχίων από οπλισμένο σκυρόδεμα στην κοίτη του ρέματος, την κατασκευή φρεατίων ομβρίων υδάτων στο δρόμο προς την πλατεία και τη διαμόρφωση παραποτάμιου χώρου σε πεζόδρομο.
Το έργο «Διαγραμμίσεις Δημ. Οδών Δυτικού τμήμα-τος του Δήμου» προϋπολογισμού 61.500,00€, δημοπρατήθηκε στις 30-7-2013 με ανάδοχο εταιρεία κατασκευής την «Τσουκαλάς Ευάγγελος Ε.Δ.Ε.». Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 59.000,00€ με το Φ.Π.Α. και έχει προθεσμία εκτέλεσης 12 μήνες. Με το παραπάνω έργο προβλέπεται η συντήρηση των διαγραμμίσεων οδών και η τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων.
Το έργο «Συντήρηση – Επισκευή και κατασκευή στο δίκτυο ομβρίων» προϋπολογισμού 68.000,00€, δημοπρατήθηκε στις 30-7-2013 με ανάδοχο εταιρεία κατασκευής τη «Γάκης Κατασκευαστική Ο.Ε». Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 65.280,00€ με το Φ.Π.Α. και έχει προθεσμία εκτέλεσης 18 μήνες. Με τη μελέτη του έργου προβλέπεται η συντήρηση φρεατίων και σχαρών σε σημεία που θα υποδειχθούν από την Τεχνική Υπηρεσία.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team