Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Υπηρεσίες όπως το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΕ, η ΔΟΥ και η Επιθεώρηση Εργασίας, δεν αποτελούν πολυτέλεια για την Πτολεμαΐδα
None

Υπηρεσίες όπως το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΕ, η ΔΟΥ και η Επιθεώρηση Εργασίας, δεν αποτελούν πολυτέλεια για την Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τη στήριξή της στον αγώνα των φορέων της Εορδαίας ενάντια στην προσπάθεια απαξίωσης της Εορδαίας με το κλείσιμο μιας σειράς δημοσίων υπηρεσιών, εκφράζει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Κοζάνης με ανακοίνωσή της, τονίζοντας ότι συμμετέχει δυναμικά στο σημερινή διαμαρτυρία για το κλείσιμο της ΔΟΥ, καθώς «Υπηρεσίες όπως το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΕ, η ΔΟΥ και η Επιθεώρηση Εργασίας, δεν αποτελούν πολυτέλεια για την Πτολεμαΐδα των χιλιάδων εργατών και επαγγελματιών», για την περιοχή «που έδωσε τον πλούτο της προκειμένου ολόκληρη η Ελλάδα να απολαμβάνει το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας» και «αντιμετωπίζεται τώρα με το χειρότερο τρόπο από την κεντρική εξουσία στο βωμό της περικοπής δαπανών».
Η ανακοίνωση έχει συγκεκριμένα ως εξής:
«Η προσπάθεια απαξίωσης της Εορδαίας συνεχίζεται. Η περιοχή που έδωσε τον πλούτο της προκειμένου ολόκληρη η Ελλάδα να απολαμβάνει το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας, αντιμετωπίζεται τώρα με το χειρότερο τρόπο από την κεντρική εξουσία στο βωμό της περικοπής δαπανών. Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως είμαστε παρόντες στις διεκδικήσεις της περιοχής, καθώς το κλείσιμο των υπηρεσιών έχει άμεσο αντίκτυπο στους συναδέλφους μας, που θα υποχρεωθούν να σπαταλάνε το χρόνο τους σε μετακινήσεις άνευ λόγου.
Ξεκάθαρα έχουμε εκφράσει την αντίθεσή μας για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και συνυπογράφουμε μαζί με όλους τους υπόλοιπους φορείς την απαίτηση για την κατασκευή της 5ης μονάδας, καθώς και ουσιαστικών επενδύσεων που θα διασφαλίζουν θέσεις εργασίας και περαιτέρω αναπτυξιακή προοπτική για την ενεργειακή καρδιά της χώρας.
Υπηρεσίες όπως το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΕ, η ΔΟΥ και η Επιθεώρηση Εργασίας, δεν αποτελούν πολυτέλεια για την Πτολεμαΐδα των χιλιάδων εργατών και επαγγελματιών. Είναι υποχρέωση της ευνομούμενης πολιτείας να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες στην Εορδαία, τις οποίες οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες πλήρωσαν και πληρώνουν καθημερινά με τον ιδρώτα τους.
Στηρίζουμε επίσης την προσπάθεια μη απαξίωσης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, που η πολιτεία οφείλει να στελεχώσει προκειμένου και ο τελευταίος πολίτης της Εορδαίας, να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου παροχές υγειονομικής περίθαλψης.
Οι Βιοτέχνες και οι Επαγγελματίες του Νομού Κοζάνης δηλώνουν παρόντες στις διεκδικήσεις της Εορδαίας και θα συμμετάσχουν δυναμικά στο Πανεορδαϊκό Συλλαλητήριο που έχουν καλέσει όλοι οι φορείς για την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 8π.μ. μπροστά από τη ΔΟΥ Πτολεμαΐδας».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team