Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Το χρυσό μετάλλιο σε μαθητή απο την Πτολεμαϊδα
None

Το χρυσό μετάλλιο σε μαθητή απο την Πτολεμαϊδα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΠανελλήνια διάκριση της Πτολεμαϊδας με την επιτυχία του μαθητή του Μουσικού Γυμνασίου Ανδρέα Κεβρεκίδη, στην 3η φάση του Πανελλήνιου διαγωνισμού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ”, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Αθήνα.
Η νέα αυτή μεγάλη επιτυχία γέμισε χαρά όλο το νομό Κοζάνης, και οπωσδήποτε τιμά και προβάλει την Πτολεμαϊδα στο πανελλήνιο.
Ιδιαίτερα τιμά την δημόσια παιδεία, τους καθηγητές του, αλλά και τους γονείς του Χρήστο και Σωτηρία Κεβρεκίδου (που εδώ και πολλά χρόνια είναι συνεργάτες της εφημερίδας μας).
Ο μαθητής Ανδρέας Κεβρεκίδης μαζί με τους άλλους επιτυχόντες θα συμμετέχει στην Ελληνική Εθνική Ομάδα που θα λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα και τη Βαλκανιάδα Μαθηματικών.
Όπως έγινε γνωστό, το Δ.Σ. του παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην Κοζάνη, θα τιμήσει όλα τα παιδιά που προκρίθηκαν στις τρεις φάσεις του διαγωνισμού, σε ανοικτή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε και την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσαν στη 2η φάση του μαθηματικού διαγωνισμού ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, οι παρακάτω μαθητές του Νομού Κοζάνης.
Μαυρίδου Μαρία από το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, Μουτζουρίδου Νεφέλη από το 5ο Γυμνάσιο Κοζάνης, Μουτζουρίδου Λητώ από το 5ο Γυμνάσιο Κοζάνης, Αντωνιάδου Εμορφίλη –Ιωάννα από το 4ο Λύκειο Κοζάνης και Ισπόγλου Κυριάκος από το 3ο Λύκειο Κοζάνης.
Πιστεύουμε ότι τόσο ο Νομάρχης Γιώργος Δακήςόσο και ο Δήμαρχος της Πτολεμαϊδας μας Γρηγόρης Τσιούμαρης με την γνωστή τους ευαισθησία στην παιδεία, θα φροντίσουν ώστε να επιβραβευθούν οι μεγάλες επιτυχίες των μαθητών.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Ρώτα την καρδιά σου» – Μια ταινία για τους Κρυπτοχριστιανούς του Πόντου!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Πρόκειται για μία ταινία του 2010 με τίτλο «Ρώτα την καρδιά σου» (Yuregine Sor) που πραγματεύεται ένα θέμα ...