Αρχική > Uncategorized > Το Άγιον Όρος με τις Ιερές Μονές του παρουσιάζονται μέσα από μοναδικά συλλεκτικά γραμματόσημα
None

Το Άγιον Όρος με τις Ιερές Μονές του παρουσιάζονται μέσα από μοναδικά συλλεκτικά γραμματόσημα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΩς συνέχεια της πρώτης σειράς του Αγίου Όρους με τίτλο Άγιον Όρος Άθω – Ιστορικές Απαρχές» η οποία σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, και έχει ήδη εξαντληθεί στα περισσότερα σημεία διάθεσής της, οι είκοσι Ιερές Μονές του Αγίου Όρους παρουσιάζονται σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια μέσα από τις επόμενες 4 ειδικές αναμνηστικές σειρές που θα κυκλοφορήσουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κατά τη διάρκεια του έτους 2008.
Έτσι, μετά την ιστορική και γεωγραφική οριοθέτηση του Αγίου Όρους, δίνεται η ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να γνωρίσει το «Άβατον», όπως λίγοι έχουν την δυνατότητα να το πράξουν.
Οι πέντε πρώτες Μονές:
.Μεγίστης Λαύρας
.Βατοπαιδίου
.Κουτλουμουσίου
.Ιβήρων και
.Χιλανδαρίου
παρουσιάζονται στην Ειδική αναμνηστική σειρά που κυκλοφόρησε στις 13 Ιουνίου 2008 με τίτλο «Άγιον Όρος Άθω – Ιερές Μονές Ι΄» βασισμένη σε μοναδικά χαρακτικά του Γεωργίου Μόσχου που φιλοξενούνται στην Εθνική Πινακοθήκη, Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου.
Στις 4 Ιουλίου (3η σειρά), στις 22 Αυγούστου (4η σειρά) και 7 Νοεμβρίου (5η σειρά) θα κυκλοφορήσουν οι επόμενες σειρές που θα ολοκληρώνουν την παρουσίαση των είκοσι Ιερών Μονών που δραστηριοποιούνται στον Αγιώνυμο Όρος.
Κάθε σειρά θα συνοδεύεται από Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας (Φ.Π.Η.Κ.) Κάρτες Μάξιμουμ Prepaid και Λευκώματα Σειράς.
Η δεύτερη σειρά εκτυπώθηκε όπως η πρώτη, σε 50.000 πλήρεις σειρές και θα διατίθεται μόνο από τα Κεντρικά Ταχυδρομικά Καταστήματα, το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα Αθηνών και Θεσσαλονίκης και τα Ταχυδρομικά Καταστήματα του Αγίου Όρους Καρυών και Δάφνης.
Με δεδομένη την εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση της πρώτης σειράς, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία καλούν όσους ενδιαφέρονται να αποκτούν τις σειρές του Αγ. Όρους να υποβάλλουν την αίτησή τους στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού (Βύσσης 2 και Αιόλου, 10188 ΑΘΗΝΑ), το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να διασφαλίσουν την παραγγελία τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
.Στο Ειδικό Τηλεφωνικό Κέντρο της Διεύθυνσης Φιλοτελισμού ΕΛΤΑ στο τηλέφωνο 210.3353680.
.Στο Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών ΕΛΤΑ στα τηλέφωνα 800.1182000 (χωρίς χρέωση) και 210.3353777.
.Σε όλα τα Κεντρικά Ταχυδρομικά Καταστήματα της χώρας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Δείτε πως κατανέμονται τα ενεργά κρούσματα στην Δυτική Μακεδονία- Η αναφορά της Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της ενημέρωσης για την  εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού, δίνει στη δημοσιότητα σχετικό ...