Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ
None

ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πάντα κοντά στα μικρά παιδιά που αποτελούν το μέλλον της πόλης, ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας άνοιξε τις πόρτες του δημαρχείου στους μαθητές και τις μαθήτριες της έκτης τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαϊδας που συνοδεύονταν από τους δασκάλους τους Αναστάσιο Ιωαννίδη και Κατηφένια Καλαφάτη, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους για το μάθημα της «γλώσσας».
Οι μικροί μαθητές είχαν επαφή με τους χώρους και τη λειτουργία του δημοτικού καταστήματος και στη συνέχεια απηύθυναν τα ερωτήματά τους στο δήμαρχο Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη. Ο κ. Τσιούμαρης σε ερώτηση των μαθητών σχετικά με τη ρύπανση τόνισε ότι «βολεύει κάποιους να ακούγεται το όνομα της Πτολεμαϊδας αρνητικά. Εμείς με τα στοιχεία που έχουμε και συνεχώς κοινοποιούμε στο πανελλήνιο, αλλά και τα μέτρα που λαμβάνουμε, αποκαθιστούμε την αλήθεια».
Ο κ. Τσιούμαρης ενημέρωσε τους μαθητές για τις δραστηριότητες του δήμου στο θέμα, όπως η τηλεθέρμανση, αλλά και η ολοκλήρωση του πράσινου δακτυλίου που θα λειτουργήσει ως τείχος προστασίας για την πόλη. Ο δήμαρχος απάντησε με ειλικρίνεια στα αφοπλιστικά ερωτήματα των μικρών μαθητριών και τους μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι ο καθένας να προσέχει το σπίτι, τη γειτονιά και την πόλη του και να φροντίζει να κρατάει όμορφο και καθαρό το περιβάλλον του.
Τα παιδιά έδωσαν στο κ. Τσιούμαρη υπόμνημα σχετικό με τα ζητήματα που τους απασχολούν και αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου τους. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σοφία Τέλιου, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Καϊδης και Γιάννης Ασπράγκαθος και η διευθύντρια κοινωνικής πολιτικής Δέσποινα Μάτσου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γεραπετρίτης: Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca-Οξφόρδης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca», είπε σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Μιλώντας ...