Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Την Άρδασσα επισκέφθηκε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής

Την Άρδασσα επισκέφθηκε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

xrysi aygi ardassa 1

Κλιμάκιο μελών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με επικεφαλής τον Γραμματέα της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Τούφα Στέλιο, επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου την Άρδασσα Εορδαίας.

Η ενημερωτική δράση έλαβε χώρα σε γνωστό χώρο συνεστιάσεων της Άρδασσας με μεγάλη συμμετοχή πολιτών από όλη την Εορδαία Κοζάνης. Μοιράστηκαν εφημερίδες της Χρυσής Αυγής, φυλλάδια και άλλο ενημερωτικό υλικό στους παρευρισκόμενους και έγινε ενημέρωση για το περιεχόμενο της νέας Εθνικής εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ η οποία κυκλοφορεί κάθε Σάββατο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ενημέρωση για τις δράσεις του Πυρήνα Εορδαίας (Πτολεμαΐδας) όπου υπεύθυνος είναι ο Σιδηρόπουλος Γεώργιος και συνεχίστηκε με το σχολιασμό από τον Γραμματέα Π.Δ. Τούφα Στέλιο των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων και των θέσεων της Χρυσής Αυγής σε μείζονα πολιτικά ζητήματα. Αναφέρθηκε στις εξελίξεις με την ΕΡΤ και την Δημόσια Τηλεόραση, στην συγκυβέρνηση της Νέας Πασοκρατίας, στο συνέδριο του μορφώματος του Συ.Ριζ.Α. και των συνιστωσών του, στις δημοσκοπήσεις και σε άλλα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Κοζάνης, Λορίδας Φαίδων αναφέρθηκε στις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Εθνική Παραγωγή όπου βασικός πυλώνας ανάπτυξης είναι η γεωργοκτηνοτροφική παραγωγή και η επιστροφή των Ελλήνων στην πρωτογενή παραγωγή με στόχο την Εθνική Αυτάρκεια.

Μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Εορδαίας ασχολείται αποκλειστικά με τη γεωργία και έγιναν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάταση της αγροτικής οικονομίας.

Ο υπεύθυνος τύπου & επικοινωνίας της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Τηλαβερίδης Δημήτριος ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματος μας σχετικά με την Εθνική Οικονομία, την ΑΟΖ, το λογιστικό έλεγχο και την ανάδειξη του παράνομου χρέους που έχει φορτωθεί ο Έλληνας πολίτης και αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους η Χρυσή Αυγή θα αναστήσει την οικονομία της χώρας, και θα τονώσει τον παραγωγικό ιστό, τους μικρομεσαίους αγρότες, βιοτέχνες και επαγγελματίες που έχουν γονατίσει από τα μνημόνια και την εν γένει οικονομική πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων.

Ακολούθησε διάλογος και συζήτηση με τους παρευρισκόμενους πολίτες οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα είχαν σχεδόν γεμίσει το χώρο της εκδήλωσης. Συζητήθηκαν διάφορα τοπικά προβλήματα της Πτολεμαΐδας, όπως η πολιτική της ΔΕΗ να δίνει έργα στους εργολάβους οι οποίοι προσλαμβάνουν λαθρομετανάστες και όχι Έλληνες εργάτες, η απασχόληση λαθρομεταναστών στις αγροτικές εργασίες, η απαξίωση από τον ΟΑΕΔ της Δυτικής Μακεδονίας όσον αφορά τα προγράμματα απασχόλησης, ενώ έγιναν πολλές ερωτήσεις για την ιδεολογία των Ελλήνων Εθνικιστών όπως εκφράζεται από τη Χρυσή Αυγή.

Η ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής τελείωσε με την υπόσχεση ότι η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή θα είναι πάντα κοντά στους πολίτες της Πτολεμαΐδας (και της Εορδαίας γενικότερα) με συχνότερες δράσεις και ενημερωτικές συναντήσεις οι οποίες θα γίνουν στο άμεσο μέλλον.

xrysi aygi ardassa 2

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team