Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Σύσκεψη για τα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή του κτηματολογίου στο Δήμο Κοζάνης

Σύσκεψη για τα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή του κτηματολογίου στο Δήμο Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

17.10.13 ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Τα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή της μελέτης κτηματογράφησης στην περιοχή του Δήμου Κοζάνης και πως μπορούν να ξεπεραστούν τέθηκαν επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία της Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυς Ευταξά.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο Γενικός Δ/ντης Δασών& Αγροτικών Υποθέσεων Δημήτριος Ζήκος, οι προϊστάμενοι της Δ/νσης Δασών και του δασαρχείου Κοζάνης κ.κ. Γεώργιος Πασαγιάννης και Νίκος Σπυριδωνίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Πρωτοδικείου Κοζάνης Νίκος Βαντσιώτης και υπηρεσιακοί παράγοντες και συζήτησαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που προέκυψαν στις ιδιοκτησίες ιδιωτών και Δήμου Κοζάνης από την εφαρμογή της μελέτης κτηματογράφησης.
Σε ό,τι αφορά στη δρομολόγηση λύσεων συμφωνήθηκε, ο Δήμος Κοζάνης και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να αιτηθούν στην Κτηματολόγιο Α.Ε. την παράταση της προθεσμίας που έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ενστάσεις οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες και ταυτόχρονα οι δασικές υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να ζητήσουν δίμηνη παράταση, έως το τέλος Φεβρουαρίου 2014, προκειμένου να εξετάσουν συγκεκριμένες περιπτώσεις ιδιοκτησιών και επαναπροσδιορισμού χρήσης γαιών.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team