Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Σύλληψη 34χρονης στη Φλώρινα

Σύλληψη 34χρονης στη Φλώρινα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailgynaika_syllipsi

 Όφειλε μισό εκατομμύριο ευρώ στο δημόσιο

Μία ημεδαπή γυναίκα συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας για χρέη μισού εκατομμυρίου ευρώ προς το δημόσιο, ενώ στην Καστοριά συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά μετανάστη.

Ειδικότερα, κατά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, στο Αρμενοχώρι Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν 34χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο. Η 34χρονη ως μέτοχος εταιρείας που δραστηριοποιούνταν σε χωματουργικές εργασίες, όφειλε προς το δημόσιο χρέη ύψους 499.727,33  ευρώ.

Μετέφεραν μετανάστη

Το πρωί της Δευτέρας εξάλλου, στον κόμβο Κορομηλιάς – Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν έναν 42χρονο ημεδαπό και έναν 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος οδηγός, από κοινού με τον 31χρονο συνοδηγό, μετέφεραν 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, μη νόμιμο μετανάστη, προς το εξωτερικό της χώρας. Κατασχέθηκαν: το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 4 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Χ.Β.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εισαγωγή καταρτιζόμενων στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ για το χειμερινό εξάμηνο 2021-22

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε η εισαγωγή 2.680 νέων σπουδαστών και σπουδαστριών σε 30 ...