Αρχική > Uncategorized > ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ Β ΦΑΣΗΣ
None

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ Β ΦΑΣΗΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στο πλαίσιο της Β’ Φάσης των σχολικών αγώνων Λυκείων, την Τετάρτη 27-1-2010 διεξήχθησαν δύο αγώνες Πετοσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών, που διοργανώθηκαν από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Νομού Κοζάνης. Αναμετρήθηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες των Λυκείων του Νομού Κοζάνης και των Λυκείων του Νομού Γρεβενών. Στον αγώνα των Κοριτσιών μεταξύ του 4ου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Κοζάνης και του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών, επικράτησε η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης με σκορ 2 – 0 σετ. Στον αγώνα των αγοριών, το ΓΕΛ Δεσκάτης επικράτησε του ΓΕΛ Σερβίων με σκορ 2 – 0 σετ.
Οι νικήτριες ομάδες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση που θα γίνει στις Σέρρες με τις πρωταθλήτριες ομάδες του Νομού Σερρών.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Νομού Κοζάνης κ. Ματσέλας Κων/νος και η προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Νομού Γρεβενών κα. Βέργου Δήμητρα, οι οποίοι ευχήθηκαν στις ομάδες καλή επιτυχία στη συνέχεια της πορείας τους.
Οι συνθέσεις των ομάδων που εκπροσώπησαν το Νομό Κοζάνης ήταν:
4ο ΓΕΛ Κοζάνης: Φιλιππου -Μίχου Θεοδ., Τολίκα Μαρία, Γκουντιού Αλεξ., Δραγουμάνου Ελ.- Μαρ., Πανάγου Κων., Ζαραμπούκα Κυρ., Κόλλια Μερ.
ΓΕΛ ΣΕΡΒΙΩΝ: Δαλαγιώργος Δημ,Βλάχος Θωμάς, Τσοχανταρίδης Μάρκος, Βητόπουλος Αθαν., Καραγιαννίδης Ευαγγ.,Λάσπας Παν., Νίκου Βασίλ.,Ταίδης Λ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team