Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥ ΡΟΤΑΡΑΚΤ
None

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥ ΡΟΤΑΡΑΚΤ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης, στο γνωστό εστιατόριο «ΠΛΑΤΑΝΟΣ» στη οποία παραβρέθηκε και ο Βοηθός Διοικητής Θεοδοσιάδης Βαγγέλης.
Στη συνεστίαση αυτή, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Θεόδωρος Παπαδέλης και ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Μπουμπουρέκας, ενημέρωσαν τα μέλη και τους φίλους, για την 15η Περιφερειακή Συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2009, στο συνεδριακό κέντρο «ΔΙΑΣΕΛΟ» Μετσόβου.
Επίσημος ομιλητής της εκδήλωσης, ήταν ο πρώην Υπουργός κ. Αλέκος Παπαδόπουλος με θέμα: «Η Ελλάδα μετά το 2010».
Η δεύτερη μέρα της εκδήλωσης, αφιερώθηκε σε Ροταριανή ενημέρωση σχετιζόμενη με το Ροταριανό Ίδρυμα, και δράσεις για την αύξηση και διατήρηση των μελών των Ομίλων.
Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο, ήταν πραγματικά χρήσιμο και εποικοδομητικό, για όλους, διότι στόχευε στην ενημέρωση των μελών των Ομίλων, αλλά ιδιαίτερα στη βοήθεια και προσφορά προς τους Συνανθρώπους μας, που πάσχουν και μαστίζονται από πολιομυελίτιδα, λειψυδρία, αρρώστιες και οικονομικές ανάγκες.
Επίσης στη συνεστίαση συζητήθηκαν, λειτουργικά θέματα του Ομίλου και ο Πρόεδρος έκλεισε τη συνάντηση αυτή, ανακοινώνοντας ότι στις 16 Νοεμβρίου, ομιλητής της συνεστίασης, θα είναι ο Προπρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης, Ιατρός – Αναισθησιολόγος Θανάσης Δερμιτζάκης, με θέμα: «Η Ελλάδα και η νέα γρίπη».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γεραπετρίτης: Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca-Οξφόρδης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca», είπε σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Μιλώντας ...