Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


dimos-amyntaiou_97

 

Σε τακτική συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ.,
με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα παρακάτω:
1. Ανάκληση της με αριθμό 195/2014 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που αφορά την «Εκλογή αντιπροσώπου για τον Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος» και λήψης νέας.
2. Τροποποίηση της με αριθμό 55/2012 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που αφορά την «Ψήφιση Κανονισμού Εσωτερικής Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου».
3. Σύσταση της επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
4. Συγκρότηση Συμβουλίου ένταξης Μεταναστών.
5. Υποβολή πρότασης στην 2η πρόσκληση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER της ομάδας τοπικής δράσης ΑΝ.ΦΛΩ. Α.Ε. με τίτλο «Κέντρο τουριστικής πληροφόρησης Αμυνταίου»
6. Υποβολή πρότασης στην 2η πρόσκληση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER της ομάδας τοπικής δράσης ΑΝ.ΦΛΩ. Α.Ε. με τίτλο «Έργα πρόσβασης στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις στην περιοχή του τέως έλους Χειμαδίτιδας της Δ.Ε. Αμυνταίου»
7. Υποβολή πρότασης στην 2η πρόσκληση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER της ομάδας τοπικής δράσης ΑΝ.ΦΛΩ. Α.Ε. με τίτλο «Προβολή και προώθηση συγκριτικών πλεονεκτημάτων Δήμου Αμυνταίου»
8. Υποβολή πρότασης στην 2η πρόσκληση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER της ομάδας τοπικής δράσης ΑΝ.ΦΛΩ. Α.Ε. με τίτλο «Ανάδειξη μονοπατιών και τοποθεσιών «Σαμαρόπετρας» και οχυρού «Κάλε», Δ. Αμυνταίου»
9. Υποβολή πρότασης στην 2η πρόσκληση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER της ομάδας τοπικής δράσης ΑΝ.ΦΛΩ. Α.Ε. με τίτλο «Πολυθεματική ποδηλατική διαδρομή στην περιοχή των λιμών Βεγορίτιδας – Πετρών»
10. Υποβολή πρότασης στην 2η πρόσκληση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER της ομάδας τοπικής δράσης ΑΝ.ΦΛΩ. Α.Ε. με τίτλο «Ανάπλαση παραλίας ΤΚ Αγίου Παντελεήμονα, Δ. Αμυνταίου»
11. Υποβολή πρότασης στην 2η πρόσκληση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER της ομάδας τοπικής δράσης ΑΝ.ΦΛΩ. Α.Ε. με τίτλο «Ενίσχυση πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Αμυνταίου»

12. Υποβολή πρότασης στην 2η πρόσκληση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER της ομάδας τοπικής δράσης ΑΝ.ΦΛΩ. Α.Ε. με τίτλο «Αναβάθμιση/περίφραξη παιδικών χαρών Δ.Ε. Αμυνταίου»
13. Υποβολή πρότασης στην 2η πρόσκληση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER της ομάδας τοπικής δράσης ΑΝ.ΦΛΩ. Α.Ε. με τίτλο «Συντήρηση και μερική ανακαίνιση κτιρίου πρώην οικοτροφείου αρρένων Αμυνταίου»
14. Έγκριση τροποποίησης μελέτης του έργου «Ανέγερση Β’ Παιδικού Σταθμού Αμυνταίου».
15. Έγκριση πρακτικών 2ης διαπραγμάτευσης και απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο: “Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αμυνταίου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2014” προϋπολογισμού 163.368,70 €.
16. ΄Εγκριση οριστικού πρωτοκόλλου για το 6ο πακέτο της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών σχολείων Αμυνταίου»
17. ΄Εγκριση οριστικού πρωτοκόλλου για το 9ο πακέτο της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών σχολείων Αμυνταίου».
18. ΄Εγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Διαμόρφωση Δρόμου Εισόδου ΤΚ Φιλώτα από ΤΚ Λεβαίας».
19. Παράταση χρόνου περαίωσης εργασιών του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση περίφραξης Κοιμητηρίων ΤΚ Λεβαίας».
20. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως Σαμλίδη Σάββα σπουδαστή ΤΕΙ για πρακτική άσκηση στον Δήμο Αμυνταίου.
21. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.
22. Συμμετοχή του Δήμου Αμυνταίου στην Οργάνωση του «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ».
23. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων
24. Διαγραφές από τους Βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Αμυνταίου.
25. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της οικονομικής επιτροπής.
26. Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων .

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team