Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου στο Νυμφαίο

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου στο Νυμφαίο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

dimos-amyntaiou_97

Στην Ιστορική Έδρα του Δήμου Αμυνταίου στο Νυμφαίο, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 5 μ.μ. και συγκεκριμένα στη Νίκειο Σχολή.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης είναι τα παρακάτω:
1.Ψήφισμα κατά της διπλής δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο.
2. Συζήτηση για θέματα που αφορούν την τοπική κοινότητα Νυμφαίου .
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου της Τ.Κ. Νυμφαίου.
4.Εξέταση αιτήματος παροχής σύμφωνης γνώμης για την χορήγηση άδειας διενέργειας εκσκαφής σε δημοτική έκταση της Τ.Κ. Νυμφαίου για την ανεύρεση κρυμμένου θησαυρού και ορισμό εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του.
5.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκχώρηση στον Καναδά του ονόματος της “φέτας” καθώς και της ποικιλίας ελιάς Καλαμάτας.
6.Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανανέωση του συμφωνητικού εκμίσθωσης μεταξύ της ΔΕΤΕΠΑ και του Δήμου Αμυνταίου και μείωση του μισθώματος.
7.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Μανιακίου.
8.Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο “Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αμυνταίου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2014”, προϋπολογισμού 582.941,20 €.
9.Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Λεβαίας».
10.Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Κέλλης».
11.΄Εγκριση Πρωτόκολλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: “Συντήρηση – Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Πελαργού & Αντιγονείας”
12.΄Εγκριση Πρωτόκολλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:“Εξωτερικό δίκτυο Αποχέτευσης Τ.Δ. Βαλτονέρων”.
13.΄Εγκριση Πρωτόκολλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:
“ ‘Ανάπλαση -Συντήρηση παλιών Κοιμητηρίων Αμυνταίου”
14.΄Εγκριση 1ου ανακεφαλαιωικού πίνακα εργασιών του έργου “Διαμορφώσεις αύλειων χώρων σχολικών εγκαταστάσεων Τ.Κ. Φιλώτα” προϋπολογισμού 12.500,00€
15.Εξέταση της με αριθμό 28006/07-11-2013 ένσταση της εταιρείας “ΠΑΡΧΑΡ Α.Τ.Ε. Κατά των με αριθμό 27218/05-11-2013,26673/23-10-2013 καιΙ 26485/16-10-2013 εγγράφων του Δήμου Αμυνταίου, του έργου με τίτλο “Εσωτερικό Δίκτυο Αποχέτευσης ΤΔ Βαλτονέρου”.
16.Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αιτήσεων θεραπείας της εταιρείας “ATΡΑΠΟΣ A.T.E. Αναδόχου του έργου “΄Υδρευση Αμυνταίου”.
17.Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση χώρου στον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο “Αντίγονος”.
18.΄Εγκριση της με αριθμό 62/2013 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμυνταίου που αφορά την “Κατάρτιση και ψήφιση εισηγητικής έκθεσης προς το Δημοτικό Συμβούλιο, βάση του άρθρου 259 του Ν.3463/2006, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.14 του άρθρου 10 του Ν.4071/2012.”
19.΄Εγκριση της με αριθμό 61/2013 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμυνταίου που αφορά την “Κατάρτιση και ψήφιση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.”
20.Εγκριση της με αριθμό 57/2013 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου που αφορά την Ψήφιση προϋπολογισμού Εσόδων και Εξόδων του Ν.Π.Δ.Δ. για το οικονομικό έτος 2014.
21.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως Μαχαίρα Μιχαήλ αποφοίτου ΙΕΚ για πρακτική άσκηση στον Δήμο Αμυνταίου.
22.Τροποποίηση προϋπολογισμού , διάθεση και ψήφιση πιστώσεων .

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εγκρίθηκε και μπαίνει στη μάχη κατά του κορωνοϊού η κολχικίνη, μετά τα αποτελέσματα μεγάλης καναδικής μελέτης στην οποία συμμετείχε και η Διευθύντρια της Παθολογικής του Μαμάτσειου,Δρ. Ευθαλία Ράνδου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το πράσινο φως για να μπει η κολχικίνη, ένα γνωστό και φθηνό καρδιολογικό φάρμακο, στο πρωτόκολλο θεραπειών από ...