Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με το νέο διοικητή των ενοποιημένων νοσοκομείων «Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο»

Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με το νέο διοικητή των ενοποιημένων νοσοκομείων «Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


SONY DSC

Συνάντηση με το νέο διοικητή των ενοποιημένων νοσοκομείων «Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο» Γιώργο Παύλου, είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο και αναπληρωτή του στο Δ.Σ. του νοσοκομείου, Αναστάσιο Αναστασούδη.
Τα θέματα που συζητήθηκαν, αφορούσαν στο ρόλο που έχει το Μαμάτσειο Νοσοκομείο στην παροχή των υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς το νοσοκομείο παρέχει υπηρεσίες υγείας στους πολίτες των Δήμων Κοζάνης, Σερβίων-Βελβεντού και Βοΐου, οι οποίοι μαζί με τους κινούμενους στην Εγνατία οδό, ξεπερνούν το 40% των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.
Επίσης τέθηκε επί τάπητος η ανάγκη για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και κάλυψη των κενών που υπάρχουν σε προσωπικό, με μόνιμες και επικουρικές θέσεις για την στελέχωση του νοσοκομείου.
Τέλος ο κ. Μαλούτας επεσήμανε το ζήτημα των ελλείψεων που υπάρχει στα περιφερειακά-αγροτικά ιατρεία που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Κοζάνης, με συνέπεια να ταλαιπωρούνται οι πολίτες, ενώ επεσήμανε την ανάγκη αντιμετώπισης του εν λόγω ζητήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team