Αρχική > Uncategorized > Συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών
None

Συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης εκφράζει με ανακοίνωσή του τη συμπαράσταση του στον αγώνα και στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Οι πολιτικές της Κυβέρνησης αλλά και οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής ένωσης έχουν οδηγήσει τον κλάδο των αγροτών σε υπερχρέωση και αφανισμό με τραγικά αποτελέσματα για την ύπαιθρό μας και την οικονομία.
Το εισόδημά τους από τις αγροτικές καλλιέργειες , η αγροτική παραγωγή, οι τιμές των προϊόντων συμπιέζονται καθημερινά και οι αγρότες μας έχουν φτάσει στα όρια τους , η κερδοσκοπία των μεσαζόντων και των εμπόρων συνεχίζονται ανενόχλητα.
Η Κυβέρνηση προχώρησε στην ενίσχυση των τραπεζιτών με 28δις και είναι προκλητικό να μην ενισχύεται ανάλογα η αγροτική ύπαιθρος , η πραγματική οικονομία η απασχόληση , το εισόδημα των αγροτών εργαζομένων , συνταξιούχων και ανέργων.
Μαζί με τους αγρότες μας θα εντείνουμε τον αγώνα για την ανατροπή των αντεργατικών και αντιαγροτικών πολιτικών που έχουν οδηγήσει μεγάλα στρώματα της κοινωνίας μας στην φτώχεια και την εξαθλίωση».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team