Αρχική > Uncategorized > Συμμετοχή του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών στο 11ο Παγκ. Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων στη Φλώρινα

Συμμετοχή του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών στο 11ο Παγκ. Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων στη Φλώρινα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

pagosmio synedrio pammakedonikon enoseon 1

Στις 13 και 14 Ιουλίου 2013, στα πλαίσια του εορτασμού των (100) χρόνων ελεύθερου βίου της Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Φλώρινας, το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων, τις εργασίες του οποίου διηύθυναν: η συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, κα Νίνα Γκατζούλη και ο αντιπρόεδρος της Κίνησης Δημοτών Έδεσσας «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ», κ. Δημήτριος Γιουματζίδης.

Στο συνέδριο αυτό, που παρακολούθησαν οι Αρχές του τόπου, Εκπρόσωποι Μακεδονικών Συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα και πλήθος κόσμου συζητήθηκαν διάφορα θέματα και αναδείχτηκαν οι καλύτεροι τρόποι διεκδίκησης των δικαίων του Μακεδονικού Ελληνισμού.

Την Παρασκευή, 12-7-2013 , ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών, υποδέχτηκε και ξενάγησε τους απόδημους στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, στον Μπούρινο, ενώ τις δύο επόμενες ημέρες, Σάββατο και Κυριακή, 13 και 14-7-2013, παρακολούθησε τις εργασίες του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων, που έγινε στη Φλώρινα, στο οποίο ο πρόεδρος , Αγγέλης Πολυνείκης παρουσίασε στους συνέδρους το θέμα: «Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης- 40 χρόνια ζωής και δράσης».

pagosmio synedrio pammakedonikon enoseon 2

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Έρχονται οι νέοι Ταχυδρομικοί Κωδικοί με ακρίβεια κτιρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η αναμόρφωση του συστήματος ταχυδρομικών κωδικών της χώρας που δημιουργήθηκε και τέθηκε σε ισχύ ...