Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αμυνταίου
None

Στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αμυνταίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με πρωτοφανή συμμετοχή των εκπροσώπων κτηνοτροφικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου στην Αθήνα, η πρώτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, στο οποίο εκλέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αμυνταίου Γιώργος Γιαννιτσόπουλος.
«Η μικρή ομάδα πολιτικής για την κτηνοτροφία, που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία της ΠΑΣΕΓΕΣ, σήμερα μετασχηματίζεται σε ένα πανελλαδικό φορέα με 121 μέλη και 263 εκπροσώπους από όλους τους κλάδους της κτηνοτροφίας και όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από τα νησιά του Ιονίου μέχρι το Βόρειο Αιγαίο» τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΚ κ. Παναγιώτης Πεβερέτος, στην εναρκτήρια ομιλία του.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Πεβερέτος εξήγγειλε την πρωτοβουλία του ΣΕΚ για συγκέντρωση των αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγής στη Θεσσαλονίκη για την αντιμετώπιση της κρίσης στον κλάδο μετά και τις εξαγγελίες των γαλακτοβιομηχανιών για αποχώρηση τους από τις ζώνες γάλακτος. Τέλος επισήμανε για ακόμη μια φορά τον πλήρη αποκλεισμό των κτηνοτρόφων από το πακέτο των 450 εκ.€ που πρόσφατα εξήγγειλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Όσον αφορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας κατά σειρά εκλογής, αποτελείται από τους: Πεβερέτο Παναγιώτη, Αρκούδα Γιώργο, Γιαννιτσόπουλο Γιώργο, Γίτσα Ελευθέριο, Πατεράκη Μανώλη, Τζίμα Μιχάλη, Βαϊόπουλο Γιώργο, Μιλιούδη Σταμάτη, Λιόλιο Νίκο, Χάιδο Θεόδωρο, Ζαγορίτη Αλέξανδρο, Στρατάκη Ανδρέα, Τζότζιο Μιχάλη, Τζαμαλή Γρηγόρη, Κόβα Δημήτρη, Αμπαριώτη Πολυχρόνη, Γιατζιτζόγλου Αλέξανδρο, Αθανασίου Φραγκίσκο, Μπαρλιά Χρήστο, Ποντίκη Γιώργο και Καλαφάτη Ανδρέα.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 20/03/2009 το νέο Δ.Σ. του ΣΕΚ θα συνεδριάσει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team