Αρχική > Uncategorized > Στη Δυτική Μακεδονία η διοίκηση της ΕΣΗΕΜ-Θ
None

Στη Δυτική Μακεδονία η διοίκηση της ΕΣΗΕΜ-Θ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Επίσκεψη στην Κοζάνη και άλλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης, αύριο Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου.
Την Κυριακή 22/3 θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη εργασιακή συνέλευση όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται στη Δυτική Μακεδονία (11.30 π.μ., Αίθουσα Ξενοδοχείου «Έλενα») και στη συνέχεια το ΔΣ θα συναντηθεί με ιδιοκτήτες τοπικών τηλεοπτικών σταθμών.
Τη Δευτέρα θα γίνουν συναντήσεις του Δ.Σ. με ιδιοκτήτες εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Με την επίσκεψη αυτή δίνεται συνέχεια στην προσπάθεια που ξεκίνησε η διοίκηση της ΕΣΗΕΜ-Θ τον Οκτώβριο του 2008 από τη Θράκη και συνέχισε στην Ανατολική Μακεδονία, να μεταβεί σε όλες τις περιοχές της γεωγραφικής ευθύνης της, να πραγματοποιήσει εργασιακές συνελεύσεις και να συναντηθεί με ιδιοκτήτες τοπικών ΜΜΕ, για τη διευθέτηση ζητημάτων του δημοσιογραφικού χώρου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τροποποίηση Προγράμματος Δρομολογίων ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαϊδας Α.Ε. από Δευτέρα,10 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κατασκευαστική Εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό σε μορφή μόνιμης απασχόλησης η με σύμβαση εργασίας ...