Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Ομιλία για τον Παύλο Μελά και ενημέρωση για πρόσφατες δράσεις

ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Ομιλία για τον Παύλο Μελά και ενημέρωση για πρόσφατες δράσεις

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΤΚ2 (Αντιγραφή)

Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για τον Μακεδονικό Αγώνα και το έργο του Ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης, Λορίδας Φαίδωνας αναφέρθηκε στη δράση του Παύλου Μελά στη Μακεδονία, στα τραγικά περιστατικά που οδήγησαν στο θάνατο του και στο έργο που άφησε πίσω του με την ένοπλη δράση του.

Έγινε ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της Τ.Ο. Κοζάνης σε όλο το νομό και ειδικά την τελευταία εβδομάδα όπου ο κ. Λορίδας Φαίδων μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής Κουρκούτα Νικόλαο είχαν συνεχείς επαφές με αγρότες, με αγροτικούς συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών και κτηνοτρόφους. Κύριο θέμα των συζητήσεων ήταν οι επιπτώσεις του Ρωσικού εμπάργκο στα Ελληνικά αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα που δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στους παραγωγούς. Το κλιμάκιο των στελεχών της Χ.Α. κατέγραψε τα προβλήματα και τις ανησυχίες των παραγωγών και θα τα αναδείξει τόσο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όσο και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Σε σχετική ανακοίνωση της Τ.Ο. Κοζάνης της Χ.Α. τονίζεταιεπίσης ότι: «Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα Αγρότη και Κτηνοτρόφου. Πάγια θέση μας είναι ότι μόνο με την επανεκκίνηση της Εθνικής Παραγωγής μπορούμε να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση, μόνο όταν αρχίσουμε να παράγουμε και να είμαστε κατά το δυνατόν αυτάρκεις θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τα δεσμά των μνημονίων και των τοκογλύφων.»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team