Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας η ειδική πλατφόρμα για τους διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας η ειδική πλατφόρμα για τους διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας ανέβηκε σήμερα το πρωί η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα που καλούνται να συμπληρώσουν οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων, τα οποία δεν έχουν αποστείλει στο ΑΣΕΠ τους καταλόγους με τα στοιχεία των υπαλλήλων τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαθεσιμότητας

 

arvaa

 

 

 

Σύμφωνα με σχετική ρύθμιση, οι υπάλληλοι έχουν ένα περιθώριο πέντε ημερών (σ.σ. έως την προσεχή Δευτέρα) για να συμπληρώσουν την πλατφόρμα με τα στοιχεία τους και τα προσόντα τους, ενώ στη συνέχεια, θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Προσωπικού Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας.

 

Όσοι υπάλληλοι δεν πειθαρχήσουν στο μέτρο θα τεθούν αυτομάτως σε αργία.

Στο μέτρο της διαθεσιμότητας υπάχθησαν οκτώ πανεπιστήμια. Από αυτά απέστειλαν τα στοιχεία τους δύο (το Οικονομικό και το Κρήτης), ενώ τα στοιχεία που απέστειλαν τα πανεπιστήμια Ιωαννίνων και Θεσσαλίας αμφισβητούνται από τους συλλόγους των διοικητικών υπαλλήλων.

Τέσσερα ιδρύματα (πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο, Μετσόβειο και Πατρών) δεν έχουν αποστείλει στοιχεία.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι διανύουν από την πλευρά τους την έκτη βδομάδα της απεργιακής τους κινητοποίησης, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας.

 

 

kathimerini.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team