Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
None

ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΣήμερα το πρωί θα αρχίσει ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού κατά της γρίπης των χοίρων στο νοσοκομείο Κοζάνης.
Χτες από το πρωί «η προσέλευση αρχικά ήταν λίγο διστακτική», σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Παναγιώτη Μπογιατζίδη. Διευκρίνισε ότι «το πρωί είχανε εκδηλώσει ενδιαφέρον για το εμβόλιο 16 γιατροί και νοσηλευτές. Επειδή κάθε φιαλίδιο εμβολίου περιέχει δέκα δόσεις, αποφασίσαμε να συμπληρωθεί ένας μεγαλύτερος αριθμός, ώστε να αρχίσουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) τον εμβολιασμό. Μέχρι το μεσημέρι οι δηλώσεις συμμετοχής αυξήθηκαν, καθώς σύμφωνα με την υπεύθυνη της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, νοσηλεύτρια Αιακατερίνη Μπερνέτη, «καταρτίσαμε μία λίστα άνω των σαράντα εθελοντών για εμβολιασμό, οι οποίοι ανήκουν στο υγειονομικό προσωπικό». Απ’ αυτούς οι 25 είναι γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου και οι υπόλοιποι προέρχονται από κλινικές και ιδιώτες γιατρούς.
Ο εμβολιασμός θα αρχίσει σήμερα στις 10 το πρωί, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο εμβολιαστικό κέντρο που στήθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Το εμβολιαστικό κέντρο είναι στελεχωμένο με έναν γιατρό, μία νοσηλεύτρια και με έναν διοικητικό υπάλληλο του ΚΕΛΠΝΟ. Το νοσοκομείο Κοζάνης έχει εφοδιαστεί το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης Η1Ν1, καθώς έχουν φτάσει ήδη 500 δόσεις εμβολίου. Σε μία συμβολική και ουσιαστική κίνηση, ο πρόεδρος της ιατρικής υπηρεσίας του Μαμάτσειου νοσοκομείου, Γιάννης Μπεσκενίτης, θα σπεύσει σήμερα το πρωί από τους πρώτους να εμβολιαστεί.
Στο νοσοκομείο Καστοριάς έχουν έρθει 400 δόσεις εμβολίου, ενώ ο εμβολιασμός αναμένονταν να αρχίσει χτες το απόγευμα. Το νοσοκομείο Γρεβενών, επίσης εφοδιάστηκε το εμβόλιο, ωστόσο ο εμβολιασμός θα αρχίσει σήμερα, σύμφωνα με τους αρμόδιους. Σήμερα θα αρχίσει ο εμβολιασμός και στο νοσοκομείο Φλώρινας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας : Διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «COVID-19 και Εμβολιασμοί» την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ, τα ΕΚΦΕ και τα ΚΠΕ Δυτικής Μακεδονίας ...