Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Σημαντική ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Κοζάνης
None

Σημαντική ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η διοίκηση της 3ης ΥΠΕ διεκπεραίωσε με ταχύτητα τις σχετικές διαδικασίες διορισμού 15 ειδικευμένων ιατρών για το Νοσοκομείο Κοζάνης.
Τα παραπάνω αναφέρει ο αναπληρωτής διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Παναγιώτης Νάνος απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΚΚΕ, υποστηρίζοντας ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα στοιχεία που παρατίθενται στην εν λόγω ανακοίνωση.
Στην απάντηση του αν. διοικητή της 3ης ΔΥΠΕ αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:
«Έπειτα από δημοσιευμένη στον Τύπο ανακοίνωση της Ν.Ε. Κοζάνης του ΚΚΕ, ότι δήθεν «έκλεισε και η Καρδιολογική κλινική» και την παράθεση στοιχείων που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, και δημιουργούν λανθασμένη πληροφόρηση στους κατοίκους της Κοζάνης, η διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι:
1. Σε ότι αφορά την Καρδιολογική κλινική αυτή λειτουργεί κανονικά, αφού υπηρετούν δύο ειδικευμένοι καρδιολόγοι με βαθμό Διευθυντή και Επιμελητή Α. Από τις δύο θέσεις Επιμελητών Β΄, η μία είναι σε προκήρυξη (με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων την 12.08.2010) και η δεύτερη (νεοσυσταθείσα) θα επαναπροκηρυχθεί, διότι η πρώτη προκήρυξη δεν απέδωσε υποψηφίους.
2. Η Υπουργός Υγείας και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έχει ζητήσει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες πλήρωσης των θέσεων ιατρικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ η διοίκηση της 3ης ΥΠΕ διεκπεραίωσε με ταχύτητα τις σχετικές διαδικασίες, οι οποίες επέδωσαν και βρίσκονται στο τελικό στάδιο διορισμού δεκαπέντε (15) ειδικευμένοι ιατροί για το Νοσοκομείο Κοζάνης.
3. Επιπλέον αυτών, εντός του 2010 διορίστηκαν έξη (6) επικουρικοί ιατροί και ανέλαβαν υπηρεσία στο ΓΝ Κοζάνης, ενώ δεν αποδέχθηκαν το διορισμό τους οι δύο (2) επικουρικοί παιδίατροι που διορίστηκαν.
4. Τέλος, με τον διορισμό και ανάληψη υπηρεσίας του επικουρικού ιατρού για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, από το Υπουργείο Υγείας εξασφαλίστηκε το ιατρικό προσωπικό και σε ένα μήνα (Σεπτέμβριο) θα λειτουργήσει και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η οποία θα αναβαθμίσει την λειτουργία του Νοσοκομείου Κοζάνης.
Κατόπιν τούτων γίνεται αντιληπτό ότι το Υπουργείο Υγείας, η 3η ΥΠΕ, η διοίκηση του Νοσοκομείου Κοζάνης καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες τόσο για την στελέχωση, όσο και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην Κοζάνη. Στο πλαίσιο αυτό έχει δρομολογηθεί η προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, μέσα από την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ 2007 – 13

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team