Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Σε κλίμα συγκίνησης η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

Σε κλίμα συγκίνησης η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ορκομωσία

Σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο και συνάμα ενωτικό τελέστηκε, στο πολιτιστικό πνευματικό κέντρο, η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αμυνταίου Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη και των δημοτικών συμβούλων, ιερουργούντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη πατήρ Σεβαστιανού Τοπάλη και πλήθος ιερέων.
Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου κατακλύστηκε ασφυκτικά από τους εκατοντάδες Δημότες, που θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά την όλη τελετή και να ευχηθούν στη νέα Δημοτική Αρχή.
Μετά την υπογραφή του σχετικού πρακτικού ορκωμοσίας από τους νέο- εκλεγέντες ,ο νέος Δήμαρχος Αμυνταίου Κων/νος Θεοδωρίδης, αφού απηύθυνε χαιρετισμό στους παρισταμενους, στη σύντομη ομιλία του ανέφερε :
«Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες
Με βαθιά συγκίνηση σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στην τελετή ορκωμοσίας, στη τελετή της δέσμευσης μας ενώπιο του θεού και των συμπολιτών μας, Ότι θα εκπληρώνουμε τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντα μας.
Δώσαμε με τον όρκο έχοντας πλήρη επίγνωση των μεγάλων ευθυνών που αναλαμβάνουμε και γνωρίζοντας τα μεγάλα ζητήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.
Κανένα όμως πρόβλημα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην απόφαση μας, αν παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας, για την ανάπτυξη του το που μας.

theodoridiskwstan
Σ’  αυτή την κορυφαία στιγμή της τοπικής αυτοδιοίκησης επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά και τη συγκίνησης μου, στιγμή η οποία ουσιαστικά σηματοδοτεί και τη έναρξη της νέας 5ετους δημοτικής περιόδου.
Είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι για το μέλλον του δήμου μας, το μέλλον όμως αυτό είναι υπόθεση όλων μας.
Γνωρίζετε ότι με σκληρή και συλλογική δουλειά θα επιτευχθούν όλες οι προτεραιότητες της νέας μας θητείας, τις οποίες δημοσιοποιήσαμε προεκλογικά και είναι σ’ όλους σας γνωστές.
Ζητάμε φίλες και φίλοι την ενεργώ συμμετοχή και συστράτευση όλων σας, η συμμετοχή σας είναι κεντρική πολιτική μας επιλογή.
Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας, αμείωτη, πλουσιοπάροχη, γενναιόδωρη για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όσα ονειρευόμαστε και σχεδιάζουμε για το δήμο μας.
Στόχος μας είναι να θεμελιώσουμε ισχυρούς δεσμούς με του πολίτες του δήμου, με τους οποίους μας ενώνει η αγάπη για αυτόν τον τόπο.
Πιστεύουμε στην ειλικρινή και απρόσκοπτη συνεργασία με όλους του θεσμικούς παράγοντες και φορείς τόπου και φυσικά με το υποστηρικτικό δυναμικό του δήμου που ως τώρα στάθηκε αντάξιο ,στην πλειονότητα του, των προσδοκιών μας.
Στόχος μας η επίτευξη της μεγαλύτερη δυνατής συναίνεσης στις αποφάσεις μας!
Τη μειοψηφία τη θέλουμε να σταθεί αντάξια του θεσμικού της ρόλου με έλεγχο των πράξεων και των αποφάσεων μας, με εποικοδομητικές παρεμβάσεις και αυστηρό έλεγχο των σφαλμάτων μας.
Αλάνθαστοι δεν υπάρχουν, Θα μας βοηθήσετε συνάδελφοι να γίνουμε καλύτεροι!
Οι εμπειρία σας είναι επίσης απαραίτητη και θα είμαστε ατυχείς να καταφέρουμε να την αξιοποιήσουμε.
Δεν απαξιώνουμε τα θετικά ,δεν ξεχωρίζουμε κανέναν, αγκαλιάζουμε όλους τους συνδημότες μας, δεν θα χαριστούμε σ΄ κανέναν που θα θελήσει για δικούς του λόγους να σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξη του δήμου μας.
Αφήνουμε φυσικά πίσω μας όσα μας χώρισαν και προτάσσουμε μπροστά όσα μας ενώνουν!
Κρίση αξιών, οικονομική και κοινωνική είναι υπαρκτή και γίνεται μεγαλύτερη όταν οικονομικά μεγέθη κατασπαταλώνται ανεξέλεγκτα ,όταν υγιείς δυνάμεις του τόπου παραμένουν αναξιοποίητες , όταν οι άνθρωποι με ικανότητες απλά διαπιστώνουν και σχολιάζουν.
Υπάρχουν μεγάλα σε εξέλιξη προβλήματα με σημαντικότερο αυτό της ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η.
Όλοι έχετε ζήσει τις κινητοποιήσεις της Δυτικής Μακεδονίας και όλοι αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το κακό συμβαίνει μόνο στο νομό μας και κατά βάση στο δήμο μας.
Οι εξελίξεις είναι ταχείς οι επιπτώσεις ανυπολόγιστες ,από πολλούς δυστυχώς δεν μπορούν να εκτιμηθούν!
Φίλοι εκλεγμένοι αυτοδιοικητικοί έχουμε το δικαίωμα και την ευθύνη να οραματιστούμε, να εκλέξουμε και να εμπνευστούμε από τους συνδημότες μας.

ορκομωσία
Όλοι μαζί να γίνουμε το γαλακτοκομικό προϊόν των παιδικών μας ονείρων!
Έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να σταθούμε αντάξια των προσδοκιών των συμπολιτών μας
Έχουμε την ευθύνη να εγκαταλείψουμε τις δικαιολογίες, τα άλλοθι, να καταλογίζουμε σε άλλους τις ευθύνες όπως συχνά συμβαίνει.
Επιτρέψτε μου να επικαλεστώ μια φράση του Καζατζάκη: «Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες : Εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω».
Έτσι πρέπει ο καθένας φίλοι μου να αναλάβει τις ευθύνες του και να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από προφάσεις.
Φίλοι νέο-ορκισθέντες αυτοδιοικητικοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, χωρίς τοπικισμούς με στόχο τη ισόρροπη ανάπτυξη στην έδρα του δήμου, αλλά και σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα, σας εύχομαι  να είστε καλορίζικοι, καλή δύναμη, υγεία και πολύ πολύ συλλογική δουλειά.
Για ένα Αμύνταιο ανθρώπινο δημοκρατικό πιστό στους δημότες, ένα Αμύνταιο της ανάπτυξης της δημιουργίας για τους πολίτες του.
Φίλες και φίλοι των ΜΜΕ και επικοινωνίας ,εσείς που μας τιμήσατε με την παρουσίας σας ευχαριστούμε πολύ και ευελπιστούμε στην συνεργασίας σας και στην θετική συμβολή σας, μέσα από την κριτική αλλά και ουσιαστική στάση και εξέλιξη και ανάπτυξη των θεμάτων που θα υλοποιούνται.
Σας Ευχαριστώ Όλους!»
Οι Σύμβουλοι που θα απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιου Αμυνταίου
Συνδυασμός Θεοδωρίδη Κων/νου (δήμαρχος)
Αβραμίδης Ιωάννης
Ακριτίδης Ευάγγελος
Γοράντη Ειρήνη
Δεληγιανννίδης Ευστάθιος
Θεοδωρίδης Αβραάμ
Θεοδώρου Απόστολος
Ιωαννίδου-Τζίτζιου Ελένη
Ιωάννου Χρήστος
Καραγιαννίδης Σάββας
Λάζης Δημήτριος
Μωυσιάδης Κων/νος
Νάτσης Ιωάννης
Ρακόπουλος Άγγελος
Ταμήλιας Αλέξανδρος
Χαριτίδης Ευθύμιος
Χατζητιμοθέου Ιωάννης
Συνδυασμός Ιωσηφίδη Ιωακείμ
Βεράνη Φωτεινή
Βολιώτης Αργύριος
Γεώργου Τρύφων
Γιαννιτσοπούλου Σημέλα
Κόλκας Παναγιώτης
Κύρκου Κυργιάκος
Μπάντης Ιορδάνης
Παπαχρήστου Νικόλαος
Ταπακαράκης Βασίλειος
Τσαχειρίδης Βασίλειος

Ρεπορτάζ
Γιώργος Θεοχαρίδης
Καθηγητής Φιλολογίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team