Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Σε εξέλιξη οι συναντήσεις με τους αγρότες για την διαβούλευση του Τ.Ο.Σ.Δ.Α

Σε εξέλιξη οι συναντήσεις με τους αγρότες για την διαβούλευση του Τ.Ο.Σ.Δ.Α

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

SONY DSC

Συνεχίζεται η διαδικασία των ημερίδων ενημέρωσης-διαβούλευσης σχετικά με το Τοπικό Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για την ανάπτυξη της υπαίθρου (Τ.Ο.Σ.Δ.Α), που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, στο πλαίσιο της στήριξης του πρωτογενή τομέα.
Η διαδικασία συνεχίστηκε με ενημερωτικές συναντήσεις στην Τοπική Κοινότητα Κοιλάδας της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου, την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και την Τοπική Κοινότητα Ξηρολίμνης της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, όπου καταγράφηκαν οι ανησυχίες, οι προτάσεις και οι προβληματισμοί των πολιτών.
Τα αιτήματα που καταγράφηκαν αφορούσαν την ανάγκη επέκτασης της αγροτικής οδοποιίας και των αρδευτικών εγκαταστάσεων, ενώ εκφράστηκε και η ανάγκη στήριξης του αγροτικού κόσμου μέσω της δημιουργίας συνεταιρισμών.
Για την καλύτερη απόδοση της παραγωγής αλλά και την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων τους, οι αγρότες της περιοχής υπέβαλλαν αίτημα για συμβουλευτική και ενημέρωση για τις καινούριες καλλιέργειες. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Κοζάνης έχει ήδη οργανώσει και στελεχώσει γραφείο αποκλειστικά αρμόδιο για τον πρωτογενή τομέα.

WP_000760 SONY DSC

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση στην Πτολεμαΐδα μετά το lockdown

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μετά από αρκετούς μήνες και με το Lockdown να αποτελούσε μια ζοφερή πραγματικότητα για όλους, ο δήμος Εορδαίας ...