Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > ΣΑΡΒΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: «Όταν το ήθος διδάσκει μπάσκετ»

ΣΑΡΒΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: «Όταν το ήθος διδάσκει μπάσκετ»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


sarvani katerina

Όταν ήρθε η εξαιρετική αυτή αθλήτρια  στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ, στον σύλλογο με τις τόσες διακρίσεις,κανείς δεν πίστευε πως αυτό το παιδί θα διέψευδε τις προσδοκίες όλων των φιλάθλων για την μετέπειτα πορεία της.

Και επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΡΒΑΝΗ έχοντας και την υποστήριξη των πολύ υπεύθυνων γονέων της προχωρεί αφήνοντας τα διαπιστευτήρια  της για μια πορεία με σταθερά και σίγουρα βήματα στον σύλλογο που υπηρετεί.

Πρέπει ακόμη  να επισημάνουμε πως δεν αρκεί μόνο το ταλέντο αλλά και το ΉΘΟΣ, πολύ σπουδαίος παράγοντας για μια αθλήτρια και βασικό προσόν της Κατερίνας

Μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους….

Σε ερώτηση που κάναμε στον απερχόμενο προπονητή της,  μόνο καλά λόγια είχε να πει για αυτήν ,τονίζοντας την εντυπωσιακή  εξέλιξη της, κάτι που φάνηκε και κατά το πρόσφατο  πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Σκάλα Λακωνίας,  με την αξιόπιστη απόδοσή της για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Αθλήτρια με απαράμιλλη σοβαρότητα, διακρίθηκε για την μοναδική της προσήλωση  τόσο στις προπονήσεις όσο και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Αγωνιζόμενη πάντοτε  με αυταπάρνηση και ομαδικό πνεύμα, έχει καταφέρει να εξελίσσει διαρκώς το φυσικό χάρισμα της σουτέρ που διαθέτει, και έχοντας ως οδηγό την σκληρή δουλειά αναμένεται πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα.

Παίζει στις θέσεις 2-3 και είναι πολύ αποτελεσματική στην άμυνα.

Ο Απόλλων την αγκάλιασε από την πρώτη μέρα και αν είναι κάτι που σίγουρα μένει έως σήμερα, αυτό ασφαλώς είναι  η ικανοποίηση ότι ο σύλλογος κοσμείται με μια εξελίξιμη αθλήτρια πάνω από όλα όμως με ένα εκπληκτικό παιδί.

Η Κατερίνα ενσαρκώνει όλα αυτά που θέλει να παίρνει μια ομάδα από μια παίκτρια……

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team