Αρχική > Uncategorized > Σάρωσαν τα βραβεία οι μαθητές της Πτολεμαΐδας
None

Σάρωσαν τα βραβεία οι μαθητές της Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πρωταθλητές σε διαγωνισμό ζωγραφικής αναδείχθηκαν οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων της Πτολεμαΐδας, καθώς απέσπασαν την πλειοψηφία των βραβείων σε καλλιτεχνικό διαγωνισμό ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου στην Καστοριά.
Η τριμελής κριτική επιτροπή των περιφερειακών καλλιτεχνικών αγώνων ζωγραφικής αφού εξέτασε τα 338 έργα που υποβλήθηκαν αποφάσισε ομόφωνα και επέδωσε τα έξι από τα δέκα βραβεία σε μαθητές της Πτολεμαΐδας.
Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους κάτωθι μαθητές της Δυτικής Μακεδονίας:
Στην κατηγορία Γυμνασίων το 1ο βραβείο απέσπασε η μαθήτρια Αναστασία Κώττα του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών και το 2ο βραβείο η μαθήτρια Κωνσταντίνα Ζλάπη του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και το 3ο βραβείο απονεμήθηκε στην Παρθένα Μουρατίδου του 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικό.
Ειδική διάκριση απέσπασε η Ιωάννα Κιοσέ του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς ενώ έπαινος απονεμήθηκε στην Αθανασία Στεργίου του 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού Καστοριάς.
Στην κατηγορία των Λυκείων όλα τα βραβεία απονεμήθηκαν σε μαθητές της Πτολεμαΐδας και συγκεκριμένα στους κάτωθι:
1ο Βραβείο η Μαρία Μπαλαχτσή του 2ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας, 2ο βραβείο η Νικολέτα Σισμανίδου του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας, 3ο βραβείο ο Στυλιανός Αθανασιάδης του 2ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας.
Ειδική διάκριση απέσπασε ο Δημήτριος Ιωαννίδης του 2ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας ενώ απονεμήθηκε έπαινος στον μαθητή Δημήτριο Βαβούρα του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τροποποίηση Προγράμματος Δρομολογίων ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαϊδας Α.Ε. από Δευτέρα,10 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κατασκευαστική Εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό σε μορφή μόνιμης απασχόλησης η με σύμβαση εργασίας ...